Моля хора, които са имали нещатието да им се отлепи огледалото да споделят с, какво са успели да го залепят. Знам, че има по магазините малки разфасовки лепило именно за тази цел, но са скъпи и един път, като ги отвориш ги хвърляш. Питанката ми е дали има добре работеща алтернатива нещо като Локтайд например? В краен случай е ясно, че ще си купя скъпо... Моля да пишат само хора, които са имали този проблем, благодаря!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отпрах си централното огледало...
Collapse
X
-
puntotras написа:само не го лепи с поксипол или от тоя сорт че може да счупиш стъклото!!!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Колега има специално лепило за тази цел, дори видях преди ден на фирмата ABRO, струваше 3, 80лв флакончето. Знам че има и на LOCTITE и на PERMATEX. В упътването му пишеше, че е за лепене на огледалото върху стъклото. С каноконлит и аз съм чувал че може да се получат нежелани последствия.Fiat Marea 1.6 16v
Коментар
-
Май най-добре е да посетиш някой магазин за автостъкла. Миналата година ми се пукна предното стъкло. Смениха ми го и естествено ми прехвърлиха и огледалото. Не знам точно с какво го залепиха, но и сега да чукна на дърво си е О.К. Струва ми се, че няма да ти излезе кой знае колко скъпо. А дори и да намериш лепило (подходящо) докато намериш приложние на остатъка, току виж се скапал.....FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
Коментар
-
аз си купих колата с отлепено огледало.залепих го с едно лепило, което се продава по бензиностанциите и е СПЕЦИАЛНО за тази цел. има и някаква метална мрежичка, която се поставя м/у огледалото и стъклото. това бече преди 1,5 години и още си стои, така че мисля че е доста надеждно...."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар