Днес вечерта, докато караше жена ми забелазах, че примигва индикацията за акумулатора. След като се качих аз установих, че при подаване на газ дори на място, лампата изгасва а при всички останали положения свети т.е при движение изключвайки от скорост светва... Питането ми е какво да очаквам като повреда - реле, хлабав ремък, четки или нещо по-сериозно?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лампата за акумулатора примигва - причини?
Collapse
X
-
Най-сериозното е акумулатораОстаналото се ремонтира и/или подменя за цени до 100лв.
Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
bogidar написа:Утре на светло ще огледам по-обстойно нещата... Дано да мина по-тънко. А това вметване за катализатора е интересно - макар, че на мен не ми падат оборотите. Просто винаги съм се чудил дали да не го разкарам. Изчел съм темите по въпроса но немога да се реша да го разкарам.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Re: Лампата за акумулатора примигва - причини?
bogidar написа:Днес вечерта, докато караше жена ми забелазах, че примигва индикацията за акумулатора. След като се качих аз установих, че при подаване на газ дори на място, лампата изгасва а при всички останали положения свети т.е при движение изключвайки от скорост светва... Питането ми е какво да очаквам като повреда - реле, хлабав ремък, четки или нещо по-сериозно?Мареа 1.6 16v 98г
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар