Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

чукане от някъде

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

чукане от някъде

след като смених целия преден мост(магарето,носачи,реактивна щанга,биалетки) на типото+накрайници,продължава да чука нещо като мина по бързо през неравностинякакви идей от къде може да е проблема

Не е лошо да погледнеш и амортесьорите.
    PUNTO Selecta

Коментар

и те са нови+тампоните и лагерите

Коментар

Виж да не ти се е отхлабила бронята. При мене така беше станало с темпрата и сумати майстори обиколих докато разбере някой от къде е проблема.
        "Obviously you don't know, who are you fucking with!" /Blade/

Fiat Tempra 1.9 TDs
        Subaru Legacy 2.0i

Коментар

проверих не е иде ми да я засиля на някъде с това чукане,мнооого дразни

Коментар

Провери дали не са разхлабени казанчетата за течности, при мен имасхе чукане и се оказа че е от предните накладки, в комплекта нямаше пружинки дето уплътняват да не мърдат накладките и аз несложих и така дрънчеше, един ден се изнервих и започнах да я оглеждам разглобявам и проверявам докато стигнах до накладките като ги размърдам и се чува същия звук, а също бях забелязал че през неравности с леконатисната спирачка спира да дрънчи и затова се насочих към гумите и спирачките, напълних луфта с силикон и дрънченето спря :"))

Коментар

При мен също имаше едно такова потропване, когато минавах през неравности. Смених носачите и едната биалетка (носачите си бяха за смяна) обаче за мой ужас (след като изтърсих близо 300лв.) тропането си остана. Оказа се, че потропването е от накладките. Преди имах проблем с тях - загряваха много яко джантата (по-точно ляво колело)- чак ми бяха разтопили таса Оказа се тогава, че бяха натрупали много боклуци и феродо и не се връщаха след натискане на спирачката. От загряването обаче се бяха отвърнали и пружинките, които притискат накладките. След "натягане" потропването изчезна.
              FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
              ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC

Коментар

и накладките не са,днес след реглажа се заслушах и по скоро се чува пукане все едно се намества нещо

Коментар

Working...
                X