Значи много странно, като си седя в задръстване няма никакви проблеми Но като пусна по инерция и винаги гасне от какво може да е ? Колата е фиат темпра
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем със гаснене на фиат темпра
Collapse
X
-
не мисля, че са оборотите, защото в задръстване като седя нито се променят седят си на 1000 Но като се засиля и пусна по инерция и гасне ако я пусна по инерция и тръгна да намалявам със спирачката не гасне Един приятел с една голфара каза че и тои е бил така и е сменил дистрибутурната капачка, ама не знам дали е от товакара Fiat Tipo 1.6 ,Fiat Tempra 1.8 16V
Коментар
-
Виж дали не ти дърпа повече въздух от някъде.Провери въздоховодите които влизат във въздушния филтър.MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
Да не би случайно да ти прави тоя проблем на ГАЗ,АКО ИМАШ .... щото и при мен е така и казаха че това е нормално(като освободиш от скорост и ставало някакво пренасищане и нещо се шашкал компа,кво говоря точно и аз нз) ...а иначе на бензин не ми го прави това Само споделям де,дано не те объркам нещо.А дано съм ти бил поне малко от полза :PFiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
-
PaUnOff написа:Да не би случайно да ти прави тоя проблем на ГАЗ,АКО ИМАШ .... щото и при мен е така и казаха че това е нормално(като освободиш от скорост и ставало някакво пренасищане и нещо се шашкал компа,кво говоря точно и аз нз) ...а иначе на бензин не ми го прави това Само споделям де,дано не те объркам нещо.А дано съм ти бил поне малко от полза :PM-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
вс
Колега махни тръбата от решетката на предния капак до кутията за въздушния филтър и няма да имаш този проблем ,попринцип се маха че засмулва много въздух и се обеднява сместа ,на мен като ми слагаха газовата ми я махнаха и никога не е гаснала на празен ходNissan Primera 1.6 16v P11
ex.Fiat Bravo 1.6 16v
Коментар
-
ами май ще се окаже че проблемът зависи от няколко неща защото миналата седмица смених масло изапочна по-малко да гасне но и аз започвам а си мисля че е от азовата ама айде да взема утре заплата и да мисля да я закарам горе на панчерево на на СБА на майсторите да видя и те с какво и с КОЛКО ще ме изненадаткара Fiat Tipo 1.6 ,Fiat Tempra 1.8 16V
Коментар
-
msotiroff написа:Нагълтва прекалено много въздух, в следствие на което гасне, защото маркуча за въздуха е насочен напред... Можеш да го извадиш от леглото му и да го насочиш надолу или назад(обратно на движението на автомобила) и ще спре да гасне в движение.Manowar forever!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар