Значи много странно, като си седя в задръстване няма никакви проблеми Но като пусна по инерция и винаги гасне от какво може да е ? Колата е фиат темпра
не мисля, че са оборотите, защото в задръстване като седя нито се променят седят си на 1000 Но като се засиля и пусна по инерция и гасне ако я пусна по инерция и тръгна да намалявам със спирачката не гасне Един приятел с една голфара каза че и тои е бил така и е сменил дистрибутурната капачка, ама не знам дали е от това
Да не би случайно да ти прави тоя проблем на ГАЗ,АКО ИМАШ .... щото и при мен е така и казаха че това е нормално(като освободиш от скорост и ставало някакво пренасищане и нещо се шашкал компа,кво говоря точно и аз нз) ...а иначе на бензин не ми го прави това Само споделям де,дано не те объркам нещо.А дано съм ти бил поне малко от полза :P
Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Да не би случайно да ти прави тоя проблем на ГАЗ,АКО ИМАШ .... щото и при мен е така и казаха че това е нормално(като освободиш от скорост и ставало някакво пренасищане и нещо се шашкал компа,кво говоря точно и аз нз) ...а иначе на бензин не ми го прави това Само споделям де,дано не те объркам нещо.А дано съм ти бил поне малко от полза :P
Нагълтва прекалено много въздух, в следствие на което гасне, защото маркуча за въздуха е насочен напред... Можеш да го извадиш от леглото му и да го насочиш надолу или назад(обратно на движението на автомобила) и ще спре да гасне в движение.
M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Колега махни тръбата от решетката на предния капак до кутията за въздушния филтър и няма да имаш този проблем ,попринцип се маха че засмулва много въздух и се обеднява сместа ,на мен като ми слагаха газовата ми я махнаха и никога не е гаснала на празен ход
Махни всички тръби които пренудително вкарват въздух , примерно отпред някакви въздоховоди.Остави само малка тръба от самия филтър да стръчи и той да си смучи толкова въздух колкото той иска.Това ти е проблема.
ами май ще се окаже че проблемът зависи от няколко неща защото миналата седмица смених масло изапочна по-малко да гасне но и аз започвам а си мисля че е от азовата ама айде да взема утре заплата и да мисля да я закарам горе на панчерево на на СБА на майсторите да видя и те с какво и с КОЛКО ще ме изненадат
Нагълтва прекалено много въздух, в следствие на което гасне, защото маркуча за въздуха е насочен напред... Можеш да го извадиш от леглото му и да го насочиш надолу или назад(обратно на движението на автомобила) и ще спре да гасне в движение.
и аз мисля така! казвали са ми същото да правя при такъв проблем!
Коментар