Е то малко късничко вече аз се набута хо за напред ще знам.Може да се обарна към него за предните накладки и маншона отзад. П.С. А някакви идеи за радиото мн е дразнещо така. Само се вклучва всеки пат и тва дето казвате, че е слаб сигнала(затова сканира)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ за един НОВОБРАНЕЦ
Collapse
X
-
Вече си сложих аларма имам и пално каско и съм доволен и най-вече по-спокоен.Обаче имам един мн гаден проблем, като чета форума не само аз де.. МНОГО СА МИ ГРОЗНИ (НАПУКАНИ) ДРЪЖКИТЕ НА ВРАТИТЕ! изчетох какво пише във форума,но въпросът ми е следния: няма ли някакви дръжки от метал (по спортни и с по готина форма) хем да ми е по здраво хем да е и красиво (като ТУНИНГ) чакам мнения и коментариFiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
Anaboliy написа:Вече си сложих аларма имам и пално каско и съм доволен и най-вече по-спокоен.Обаче имам един мн гаден проблем, като чета форума не само аз де.. МНОГО СА МИ ГРОЗНИ (НАПУКАНИ) ДРЪЖКИТЕ НА ВРАТИТЕ! изчетох какво пише във форума,но въпросът ми е следния: няма ли някакви дръжки от метал (по спортни и с по готина форма) хем да ми е по здраво хем да е и красиво (като ТУНИНГ) чакам мнения и коментариFiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.
Коментар
-
Ако стават наистина за Брава, дръжките на Мареата са много хубави не се напукват и са издържливи. А за това което си дал за сервиз и части не смятам че си се набутал. Дизелите по принцип са с по-скъпи ролки и ангренажен ремък, а и по-трудно се сменят. И аз едно време за Типото ми взеха 50 лв за смяната на ангренажния заедно с труда, а сега ми искат 300 и отгоре за TD100.___________________
Marea 1.9 TD 100 Weekend ELX
Коментар
-
borimir написа:И аз имам същият проблем с дръжките на Браво-то-напукани и гадни. Конкретно; стават ли от Марея и ориентировачна цена. Ех да имаше и метални!!!!От къде да ги купя. Ицо-приятеля ат Ямбол и форума, много го измъчих с поръчки.Ще ги търся в София, само, че къде?SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
знам че е писано доста, четох! Но въпросът ми е няма ли някакви по газарски (метални по възможност никелирани с някакви резки или дупки) искам да изглейдат яко. А за тези от мареята знам мерси все пак. А ако някои може да ми намери схема на касетохона оригиналния на БРАВО модела беше накрая с "М" че определено нещо му има10ь предварителноFiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
И все пак май не си изчел всичко Бяхме коментирали това с металните дръжки. Могат да се сложат дръжки от АЛФА146, проблема е че ако си с браво става, защото е с 3 врати, както е и алфата, обаче при Брава няма дръжки за отзад, стига да не искаш да си сложиш като предните с патрон Yellow_Flash_Colorz_PDT_01 . Иначе дръжките са никелирани......мнооого яки
Коментар
-
Може би и аз не разбрах. Къде да си купя и колко струват-никелираните. И второ спойлера ми харесва. Къде го слагат и за колко. А и още, всичко по тунинга за Браво ме интересува. `щото Бравото е 1,8/16 и трябва да е "резачка". Един шизофреничен малоумно скопен саморасляк с Джета и идиото-мимически жестове ме обиди, че каквото и да му правя на Бравото, Фолцваген нямало да стане-така се изрази Фолцваген!!! без "к" и "с"Д-р Бари
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар