Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помощ за един НОВОБРАНЕЦ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Е то малко късничко вече аз се набута хо за напред ще знам.Може да се обарна към него за предните накладки и маншона отзад. П.С. А някакви идеи за радиото мн е дразнещо така. Само се вклучва всеки пат и тва дето казвате, че е слаб сигнала(затова сканира)
    Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Вече си сложих аларма имам и пално каско и съм доволен и най-вече по-спокоен.Обаче имам един мн гаден проблем, като чета форума не само аз де.. МНОГО СА МИ ГРОЗНИ (НАПУКАНИ) ДРЪЖКИТЕ НА ВРАТИТЕ! изчетох какво пише във форума,но въпросът ми е следния: няма ли някакви дръжки от метал (по спортни и с по готина форма) хем да ми е по здраво хем да е и красиво (като ТУНИНГ) чакам мнения и коментари
      Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Anaboliy написа:
        Вече си сложих аларма имам и пално каско и съм доволен и най-вече по-спокоен.Обаче имам един мн гаден проблем, като чета форума не само аз де.. МНОГО СА МИ ГРОЗНИ (НАПУКАНИ) ДРЪЖКИТЕ НА ВРАТИТЕ! изчетох какво пише във форума,но въпросът ми е следния: няма ли някакви дръжки от метал (по спортни и с по готина форма) хем да ми е по здраво хем да е и красиво (като ТУНИНГ) чакам мнения и коментари
        Може да се пробваш да си сложиш дръжки от Мареа - те нямат гумено покритие, което да изгаря от слънцето и обикновено са боядисани в цвета на колата.
        Fiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.

Коментар

Ако стават наистина за Брава, дръжките на Мареата са много хубави не се напукват и са издържливи. А за това което си дал за сервиз и части не смятам че си се набутал. Дизелите по принцип са с по-скъпи ролки и ангренажен ремък, а и по-трудно се сменят. И аз едно време за Типото ми взеха 50 лв за смяната на ангренажния заедно с труда, а сега ми искат 300 и отгоре за TD100.

Коментар

И аз имам същият проблем с дръжките на Браво-то-напукани и гадни. Конкретно; стават ли от Марея и ориентировачна цена. Ех да имаше и метални!!!!От къде да ги купя. Ицо-приятеля ат Ямбол и форума, много го измъчих с поръчки.Ще ги търся в София, само, че къде?

Коментар

borimir написа:
              И аз имам същият проблем с дръжките на Браво-то-напукани и гадни. Конкретно; стават ли от Марея и ориентировачна цена. Ех да имаше и метални!!!!От къде да ги купя. Ицо-приятеля ат Ямбол и форума, много го измъчих с поръчки.Ще ги търся в София, само, че къде?
              В Т&N car ги има колкото щеш.Това са им координатите:ул. "Оборище" 95 - близо до "Черковна" - T&N car - тел. 943 48 74,Кр.село 8504405.Мисля,че при тези които те предлагат проблема с прегарянето е отстранен и цената им поне преди около година беше 28 лв за Браво/Брава и Марея по скъпи,не помня.По темата е дискутирано доста,потърсете.
              SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

знам че е писано доста, четох! Но въпросът ми е няма ли някакви по газарски (метални по възможност никелирани с някакви резки или дупки) искам да изглейдат яко. А за тези от мареята знам мерси все пак. А ако някои може да ми намери схема на касетохона оригиналния на БРАВО модела беше накрая с "М" че определено нещо му има10ь предварително
                Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

И все пак май не си изчел всичко Бяхме коментирали това с металните дръжки. Могат да се сложат дръжки от АЛФА146, проблема е че ако си с браво става, защото е с 3 врати, както е и алфата, обаче при Брава няма дръжки за отзад, стига да не искаш да си сложиш като предните с патрон Yellow_Flash_Colorz_PDT_01 . Иначе дръжките са никелирани......мнооого яки
                  Прикачени файлове

Коментар

Може би и аз не разбрах. Къде да си купя и колко струват-никелираните. И второ спойлера ми харесва. Къде го слагат и за колко. А и още, всичко по тунинга за Браво ме интересува. `щото Бравото е 1,8/16 и трябва да е "резачка". Един шизофреничен малоумно скопен саморасляк с Джета и идиото-мимически жестове ме обиди, че каквото и да му правя на Бравото, Фолцваген нямало да стане-така се изрази Фолцваген!!! без "к" и "с"Д-р Бари

Коментар

ми и това го четох но просто незнаех как изглежда но определено не е зле.каква им е цената и лесно ли се слагат???
                      Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

за слагането не е голяма философия, обаче за цената мисля че няма да е малко

Коментар

Някои ако е слагал или знае цена да каже плс. А да ви попитам какво мислите за лепенките така наречени винили, станали известни след появата на НФС Ундерграун )мисля за нещо подобно на моята, но още се колябая доста. Ще съм благодарен за мнения
                          Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Working...
                          X