Здравейте ! Извинявам се предварително ако съм объркал раздела, но не можах да намеря по-подходящ такъв, в който да го сложа този мой въпрос Струва ли си да взема такава кола на тази цена ?!http://www.mobile.bg/pcgi/main.cgi?t...lsКолата е в автокъща в Бургас, виждал съм я на живо и изглежда запазена. Не знам технически в какво състояние е, но се продава от има-няма 2 месеца..... Като цяло много ли е скъпа (и трудна) поддръжката на тези турбо зверчета и дават ли дефекти често ? Проблемни коли ли са ?! И още нещо...досега не съм имал взимане-даване с бензинови турбо машини и чувам, че са нож с две остриета - вървят много прилично, но и турбото е капризно нещо, харчели много и прочие.... та искам компетентни мнения от Вас Също ме интересува средния разход (градско), и какво евентуално да гледам по колата преди да я купя (освен стандартния оглед), има ли някви тънкости, спец. за турбото как да разбера дали е в изправност ?!?Благодаря предварително !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпросче за Punto GT Turbo
Collapse
X
-
6матка и моето браво е блъскано и има разминавания между калниците и вратите и е малко дразнещо, но иначе всичко си му е в ред, няма криви греди и т.н. в смисъл, че доста от колите които се продават в БГ са били блъскани, но ако ремонта е бил добър.....въпреки че аз не бих си взел това пунто, 100% е било рендосвано яко, щом са му правени подобрения от сорта на затъмнени стъкла, ремуси, спортно окачване, волана е от купе, ако не бъркам, пък и този малкия 1,4 двигател с турбината по-принцип си работи в тежък режим. А и цената не е малка 5х. Да обобщим: не го вземай! А като цяло тези турбинираните пунтота за ремонт не са кой знае по-скъпи от другите, като разликата е в това, че ремонт на турбото излиза около 4-500лв. Като разход не би трявало да е по-голям, но зависи от стила на каране 5-6-7 извън и 9-10градско.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Колеги ... реално погледнато в нашата родинка ... почти няма кола над 7-8-10 години която да не е удряна .... Аз също взех моята с голямо съмнение за удар но цената и колата си заслужаваха супер много !!! След това ме блъснаха ... Оправих я и сега е по добре от преди !! Когато я качих на реглажа след ремонта майстора ми каза че има малък наклон който си го имаше преди ... та .. майстора си мислеше че съм минал през голяма дупка ... пък то ако знае какво е ставало ... и така ... идеята е че колата е супер макар че е с удар ... така че ако си заслужава колата и цената ... взема се :P
Коментар
-
Е щом като е така, значи определено не си заслужава парите.... 5000 не са малко ! А иначе наистина по-старички коли, които не са блъскани са рядкост, аз от горе-долу половин година се оглеждам за някоя колица, която да ми грабне погледа (а и сърцето ) :P ама все не намирам такава, а пък заради работата ми не ми остава абсолютно никакво време да ходя по други градове да търся кола.... Последно тук в Бургас гледах една mx-3 V6 която дори оглеждах много внимателно, карах я, и я водих на сервиз при мои роднини, и не беше ръждива, изгнила никъде, и не беше и удряна никога (поне така каза моя човек от сервиза след огледа) и наистина беше перфектна отвсякъде на пръв поглед, но точно преди да я купя разбрах, че горяла маса масло ( 1 л на 2000 км за доливане) и добре че го разбрах това, щото много щях да се вътря с парите за ремонта на тоя V6 мотор та веднага след покупката да водя маздичката за основен ремонт И въобще в Бургас пазара на коли е много слаб и нищо не мога да открия, дето да ми хареса.... където и да гледам, само Голфове някви виждам навсякъде..... Много ви благодаря за отговорите !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар