Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Не се развиват две от свещите 1.8 GT. Съвети? - СМЕНЕНИ !!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

pakumba написа:
    позволи ми да добавя - свещите са прегрявали. не са за този двг според мен
    По каталог това са свещите за моят двигател NGK BKR6EKC
    Fiat Bravo GT '97 1,8 16V 113 к.с. - лична
    Skoda Octavia '06 1,6 101 к.с. - служебна

Коментар

pakumba написа:
      позволи ми да добавя - свещите са прегрявали. не са за този двг според мен
      аз не бих го приел за 100%. моето мнение е друго . съсъ сигурност са за смяна. по-скоро нека ги смени и след 500- 1000 км да се види оргиналните свещи ги взех от хит-ко да почерпите по бира за информацията и hit-ko да почерпи няма да се разсърдя пише си на тях FIAT LANCIA by NGK (hit-ko казва че и фабричните NGK са подходящи )Слави - прав си - чак сега се загледах, в момента предполагам майките на ’майсторите’ в БГ дето са ги сменяли тези свещи изпитват доста силен сърбеж в гъ.. от благословиите ми ПРЕКАЛЕНО МНОГО НЕКАДЪРНИЦИ СЕ ПИШАТ ЗА МАЙСТОРИ -- МА.. ТА ИМ !!!лошото е че е така и при докторите ... както има много коли по автоморгите заради ’майстори’така има и много мъртви по моргите заради ’доктори’ - ама тва е друга тема. сега колата е друга, смених и гарнитурата на капака на клапаните покрай свещите - ще има тема със снимки.причината беше - свеща на 1-ви цилиндър беше потопена в 2 - 3 см масло - за жалост не я снимах гледката.но си работеше - поклон пред японския гении от ХИТАЧИ измислил дизайна и всичко по системата на запалване !!!офтопик - вчера включвах един ситроен с ЕКУ -Магнети Марели към ВИЗА-та - единствената разлика с ЕКУ на мойта което е ХИТАЧИ е че, НЯМА НИКАКВА ПРИЛИКА италианската кола с японско ЕКУ е доста по ’комуникативна’ от френската кола с италианско ЕКУ

Коментар

u_bo написа:
        пише си на тях FIAT LANCIA by NGK (hit-ko казва че и фабричните NGK са подходящи )
        То няма никаква разлика между тях, освен надписа....и едните и другите са BKR6EKC
        Fiat Bravo GT '97 1,8 16V 113 к.с. - лична
        Skoda Octavia '06 1,6 101 к.с. - служебна

Коментар

ivelin69 написа:
          u_bo написа:
          пише си на тях FIAT LANCIA by NGK (hit-ko казва че и фабричните NGK са подходящи )
          То няма никаква разлика между тях, освен надписа....и едните и другите са BKR6EKC
          има разлика. Тя е , че ФИАТ са произведени под контрола на концерна ФИАТ.на тях си залага името не само NGK но и FIAT.Пиша го това защото имам лични наблюдения как се работи при производството на подобна техника на която ще пише BMW.Скъсват им гъ.. от проверки и изисквания. Така , че тези 50 ст. разлика за мен си ЗАСЛУЖАВАТ п.с. качвам ти картинката щото не се виждаше в поста а излизаше само код ? бъг някъв
          Прикачени файлове

Коментар

Working...
          X