Пак припомням, че съм съвсем отскоро собственик на италианска кола (Fiat Palio Weekend 75 1997 г.). Та имам следния въпрос - по принцип двигателят си бачка много добре, равномерно и т.н., бях и на елкон и уж всичко е супер (работа, компресия, свещи и т.н.), НО: в момента на натискане на педала за газта (колата е само на бензин, да не стане грешка) двигателят леко глъхне, особено когато колата не е загряла. Сменил съм масло, всички видове филтри, но пак си е така. Някой ще ме ориентира ли къде да търся причината ?Имам и още 1 въпрос: при рязко натискане на педала за газта, отдясно се чува едно бълбукане, все едно навлиза течност по маркуч. Някой знае ли какво е това ? Предишната ми кола беше Опел Кадет (ех, май можеше да си я покарам още малко :D ) и никакви подобни шумове не съм чувал.Местя я в раздел консултацииAlexius
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем
Collapse
X
-
или просто като изфорсираш и водната помпа завихря по-силно антифриза, а ти го 4уваш като минава през радиатор4ето на парното.[/quote]Мисля, че си прав. Не съм голям спец по колите (по-скоро съм компютърджия и имам някои забележки към този форум), но охладителната система на Палио-то си има обезвъздушаване, няма течове и мисля, че е точно това, което казваш ти.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
vesko написа:На мен ми се е случвало да ми глъхне колата от кофти бензин. Виж за бълбукането - не знам...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:(по-скоро съм компютърджия и имам някои забележки към този форум)Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар