Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиксираща планка за рез. гума - Брава. Има ли ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ogi28b написа:
    Сега се връщам, минах през няколко морги, всички са категорични че имам Типо-в комплект! Намерих и Комплект за Брава, точно като снимания от Pecho, поискаха ми 80 лева. Пълен комплект е. Ако предложа на моргаджиите да разменим двата комплпекта, дали ще се съгласят? Склонен съм да доплатя от 5 до 15 лева. Или пък да пусна комплекта за продажба в раздел Продава? Колко е реалната цена на такъв комплект? Моргаджията ми вика "Само пластмасата - 30 лева, крика - 20 лева, и ключа, и куката, абе целия ш’ти го дам за 80 лева!". Това го каза след като разбра че искам конкретно пластмасата
    Оги, твоя комплект е от Темпра.
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Абе тия моргаджии нямат милост бе! Я да дойдеш на неделната среща, че да се сдобиеш с пласмасата! Ама дай знак дали ще идваш (и дали я искаш ), че да не я търся напразно.
      ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Ама то идеята е освен пластмасата, и крика който влиза в нея , и ключа, и куката за теглене. Такива неща имам, но са от друга кола както стана ясно. Иначе ако е само за пластмасата - да, искам я!

Коментар

Еее, са - капризи и глезотии! Каквото има - това! (абе не помня какво е останало от комплекта, ще го потърся )
          ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

ogi28b написа:
            Сега се връщам, минах през няколко морги, всички са категорични че имам Типо-в комплект! Намерих и Комплект за Брава, точно като снимания от Pecho, поискаха ми 80 лева. Пълен комплект е. Ако предложа на моргаджиите да разменим двата комплпекта, дали ще се съгласят? Склонен съм да доплатя от 5 до 15 лева. Или пък да пусна комплекта за продажба в раздел Продава? Колко е реалната цена на такъв комплект? Моргаджията ми вика "Само пластмасата - 30 лева, крика - 20 лева, и ключа, и куката, абе целия ш’ти го дам за 80 лева!". Това го каза след като разбра че искам конкретно пластмасата
            Аз моя комплект (само крикчето и пластмасовия държач) го взех за 15 лева от колега от форума! Това за типо! Кюча за гумите си е мой!

Коментар

Pecho написа:
              Еее, са - капризи и глезотии! Каквото има - това! (абе не помня какво е останало от комплекта, ще го потърся )
              Ще се видим утре значи Ще го потърсиш ли за мен? Каквото намериш, здраве да е.

Коментар

Working...
              X