Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиксираща планка за рез. гума - Брава. Има ли ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фиксираща планка за рез. гума - Брава. Има ли ?

Колеги, никога не съм срещал тема за нещо подобно, за това и търсачката не позлвах, ама има ли Бравата планка която фиксира резервната гума за колата? Ако има - намира ли се в моргите? Аз нямам, и гумата ми хлопа като...

колега бих ти дал моята, но сега ми фиксира газовата ха ха ха.има една темпра смачкана във фирмата ако е същата ще теи я пратя.

Браво 1,6 16V

Коментар

междо другото перкта за вентилатора е едно към едно.

Браво 1,6 16V

Коментар

Каква планка, нали се слага пластмасата с крика, ключа и т.н. и са затяга с една голяма шпилка с пластмасова ръкохватка.
        FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
        Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

С каквото и да се стяга - нямам го! Гумата ми хлопа. тя и дограмата ми хлопа, ама....

Коментар

Защо не питаш в някоя морга. В краен случай може да се направи.
            FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!

Коментар

А вие имате ли такова нещо, може ли някой да го снима, за да видя поне как изглежда?

Коментар

Имам, но снимки довечера след като се прибера от работа, а другия вариянт е от колеги които в темата Продава си продават фиятките на части, що не погледнеш там и да питаш.

Коментар

Сигурен съм че ако питам Ники Николов, задължително ще изнамери отнякъде Само искам да го видя това нещо, и как хваща гумата, и после как се нахлузва крика отгоре, нали ще ги щракнеш тези неща? Предварително благодаря!

Коментар

Направи си една планка с такъв профил --___ -- пробий една дупка, сложи една крилчата гайка и готово! Иначе оригиналната джадажа освен, че затапва и завинтва гумата играе ролята на държач за инструменти, крика, ключа за гуми... и разни други влизат в таз пластмаса.
                    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Аз фиксирах резервната гума с голяма шайба и болт М8!

Коментар

ogi28b написа:
                        ...Само искам да го видя това нещо...
                        :D
                        Прикачени файлове
                        ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Моето е съвсем, ама съвсем различно! Пластмасата на която са закрепени инструментите е една правоъгълна, продълговата, как не я снимах... не предполагах че такъв детайл ще се окаже различен в различните модели. Утре ще снимам. Може би ще трябва и аз така - с голяма шайба, и болт 8-ца.

Коментар

Ааа, на типо-то е такава, каквато я описваш!

Коментар

Сега се връщам, минах през няколко морги, всички са категорични че имам Типо-в комплект! Намерих и Комплект за Брава, точно като снимания от Pecho, поискаха ми 80 лева. Пълен комплект е. Ако предложа на моргаджиите да разменим двата комплпекта, дали ще се съгласят? Склонен съм да доплатя от 5 до 15 лева. Или пък да пусна комплекта за продажба в раздел Продава? Колко е реалната цена на такъв комплект? Моргаджията ми вика "Само пластмасата - 30 лева, крика - 20 лева, и ключа, и куката, абе целия ш’ти го дам за 80 лева!". Това го каза след като разбра че искам конкретно пластмасата

Коментар

Working...
                              X