Колеги какво означава като екстри Марея Комби HLX. Харесъл съм една Марея Комби 1.9 ТД 100 кс 1999 година, но е с бежаво табло. Каква е тази Марея колеги?Неясно заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Марея HLX-серийно оборудване?
Collapse
X
-
Марея Комби HLX1.Климатроник.2.Ел.огледала с отопление.3.Ел.стъкла и на 4 врати.4.АБС5.Халогенни фарове за мъгла на предната броня.6.Еърбеци 2 може и 4.6.Зависи от годината може и ел.отопляеми предни седалки с ел.управление за позициониране.Май има още ама нека и колегите помогнат малко.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
С бежово табло....много интересно, бежовото табло изглежда много готино и е рядкосрещано, може би така е поръчана, поне аз до колкото знам всичките ги произвеждат с един цвят табло-сив. Каквото и да приказваме НЛХ си е макс екстри и си заслужава, като екстри мисля че има и кожен волан, ск.лост и ръчна.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Re: Марея HLX-серийно оборудване?
vas_gt написа:Колеги какво означава като екстри Марея Комби HLX. Харесъл съм една Марея Комби 1.9 ТД 100 кс 1999 година, но е с бежаво табло. Каква е тази Марея колеги?Неясно заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.orgFIAT PUNTO 55 SX
FORZA ITALIA
Коментар
-
Освен изброените по-горе:Пръскалки за фаровете, огледала и лайсни на вратите в цвета на купето, щека за нивото на течността на чистачките, тапицерия от плюш, при някои екземпляри - поставка за чаши на задния подлакътник, лети джанти. Имаше и други, но не се сещам сега.Shit happens, sometimes...
Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
Marea 1.8 HLX - червена като аватара
Коментар
-
Ръчната да се отбележи, че е "силно" кожена HLX не е серийно, а най-високото оборудване на Marea. И не знам EBD или EBA дали имам, но... съм доволен от HLX.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар