Колеги колата ми е пунтак 94, 10 м., 1.2, 75 с клима, проблем ли ще е да си махна катализатора и ако може да се махе с какво да го заменя.Давайте експертите си мения
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мисля да махна катализатора става ли или не става - махнат
Collapse
X
-
PaUnOff написа:Извинявам се че се намесвам така на човека във въпроса ама защо никой не си слага пак катализатор..скъп ли е? че всеки минава на резонансно гърнеFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Geraka написа:А защо с резонантно гърне, а не направо с права тръба...Едва ли ще стане много по-шумно.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Geraka написа:Аз все си мисля, че с тия 4 гърнета заедно с катализатора на мойта, едва ли ще и повлияе едно по-малкоSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Re: Мисля да махна катализатора ставли или нестава
zaxaxa написа:Колеги колата ми е пунтак 94 10м 1.2 75 с клима проблем ли ще е да си махна катализатора и ако може да се махе с какво да го заменя.Давайте експертите си мения
Коментар
-
Re: Мисля да махна катализатора ставли или нестава
zaxaxa написа:Колеги колата ми е пунтак 94 10м 1.2 75 с клима проблем ли ще е да си махна катализатора и ако може да се махе с какво да го заменя.Давайте експертите си менияФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
jenshen73 написа:Geraka написа:Аз все си мисля, че с тия 4 гърнета заедно с катализатора на мойта, едва ли ще и повлияе едно по-малкоFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
miro2177 написа:ако катализатора отиде на кино, как се разбира? колата набира по-малко, дависе?Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Atanas71 написа:miro2177 написа:ако катализатора отиде на кино, как се разбира? колата набира по-малко, дависе?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар