Здравейте колеги, ако включвам поотделно различните светлини, всичко си работи без грешка, ако обаче съм на габарити и пусна мигач, започват да се бъркат светлините. Същото е и при комбинация стоп с габарити, или стоп с мигач. Почистих клемите, намазах ги с технически вазелин, все същото. Ако проблемът е при кабелите, нямаше да светят нормално поотделно-щяха да се бъркат, мисля че проблемът е в панела.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Цветомузика заден ляв стоп браво
Collapse
X
-
spark написа:Отваряш капака на стоповете отзад и позачистваш буксите и леглата на крушките и пръскаш с контактен спрей. От там най-често се появява проблема.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
масата на куплунга с кабелите на стопа ти прави номера-прегледай я и ще видиш че единия контакт е нагорял и е натопил пластмасата пускаш едно кабелче около 20 см м/у кабелния сноп и самата маса на стопа и проблема ще се реши.това е масово явление при фиатките и голфоветеФИАТ БРАВО 1.4-ГОЛЕМИЯ МОТОР
Коментар
-
4i4oico написа:масата на куплунга с кабелите на стопа ти прави номера-прегледай я и ще видиш че единия контакт е нагорял и е натопил пластмасата пускаш едно кабелче около 20 см м/у кабелния сноп и самата маса на стопа и проблема ще се реши.това е масово явление при фиатките и голфоветеAlfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
4i4oico написа:масата на куплунга с кабелите на стопа ти прави номера-прегледай я и ще видиш че единия контакт е нагорял и е натопил пластмасата пускаш едно кабелче около 20 см м/у кабелния сноп и самата маса на стопа и проблема ще се реши.това е масово явление при фиатките и голфоветеSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
На моето Браво се случи преди 1-2 месеца на заден десен стоп при пускане на мигач ставаше лудница. Имаше лек нагар в буксата в сектора за мигача. Вадих и пръсках няколко пъти клемата с контактен спрей, но без успех. Накрая установих, че при лек натиск с пръст, нещата се оправяха. Подпъхнах парченце картон под буксата и вече съм ОК
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар