Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Цветомузика заден ляв стоп браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Цветомузика заден ляв стоп браво

Здравейте колеги, ако включвам поотделно различните светлини, всичко си работи без грешка, ако обаче съм на габарити и пусна мигач, започват да се бъркат светлините. Същото е и при комбинация стоп с габарити, или стоп с мигач. Почистих клемите, намазах ги с технически вазелин, все същото. Ако проблемът е при кабелите, нямаше да светят нормално поотделно-щяха да се бъркат, мисля че проблемът е в панела.
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Мисля си, че някоя крушка ти прави номера.
    Fiat Bravo 11'97
    1.4 12V A/C

Коментар

някъде имаш кофти маса. ама къде...
      "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
      Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
      Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Аз имах подобен проблем,не баш същия ама пак стопа се шашкаше,се едно е изгоряла крушка.Сменях крушки,контактни спрейове пръсках....дедов...смених стопа и проработи....

Коментар

Отваряш капака на стоповете отзад и позачистваш буксите и леглата на крушките и пръскаш с контактен спрей. От там най-често се появява проблема.
          Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Synthy написа:
            някъде имаш кофти маса. ама къде...
            Точно така е от загуба на минус е.
            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

spark написа:
              Отваряш капака на стоповете отзад и позачистваш буксите и леглата на крушките и пръскаш с контактен спрей. От там най-често се появява проблема.
              Правих го това всичкото, не се оправя и това е. Мисля да сменя само за проба панела с друг, работещ от някой колега, за да знам че е в самия панел проблема, което е най-вероятно, де.

Коментар

върви на маистор това е често срещан проблем при бравоците и нащо беше така но и на 2 та стопа и само при спирачка и мигач светваше сичкоза 15 лева го оправиха кабелаците нещо дава ли на къси или нещо такоз бързо се оправят тези работи
                Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

масата на куплунга с кабелите на стопа ти прави номера-прегледай я и ще видиш че единия контакт е нагорял и е натопил пластмасата пускаш едно кабелче около 20 см м/у кабелния сноп и самата маса на стопа и проблема ще се реши.това е масово явление при фиатките и голфовете
                  ФИАТ БРАВО 1.4-ГОЛЕМИЯ МОТОР

Коментар

4i4oico написа:
                    масата на куплунга с кабелите на стопа ти прави номера-прегледай я и ще видиш че единия контакт е нагорял и е натопил пластмасата пускаш едно кабелче около 20 см м/у кабелния сноп и самата маса на стопа и проблема ще се реши.това е масово явление при фиатките и голфовете
                    Едната клема в куплунга е нагоряла и пластмасата наистина е стопена, а клемата вътре се е разширила, до положение изобщо да не контактува, така че някой е срязал този кабел, но аз помислих че този кабел е за лампата за мъгла, която свети назад и изобщо не тръгнах да го скачам наново, дали е възможно точно това да е кабелът за масата?

Коментар

Нямаш маса изчисти си буксите и кабелните обувки.И всичко става ОК.

Коментар

4i4oico написа:
                        Това е проблем на всички стари коли, не само на фиати и голфове. Особено добре изразен е ефекта при форд ескорт
                        Steliyan's Life!
                        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

На моето Браво се случи преди 1-2 месеца на заден десен стоп при пускане на мигач ставаше лудница. Имаше лек нагар в буксата в сектора за мигача. Вадих и пръсках няколко пъти клемата с контактен спрей, но без успех. Накрая установих, че при лек натиск с пръст, нещата се оправяха. Подпъхнах парченце картон под буксата и вече съм ОК

Коментар

Working...
                          X