style34 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко ли струва задно рамо с чистачката за Браво?
Collapse
X
-
Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
-
Само трябва да го обучиш да го държи ... да не го яде тоя,е поне докато ти се появиш. Така ще може и ти да му се порадваш ... с кютеци! п.п. ще снимам ,както казах и ще ви покажа това ,което съм издирил; 99% съм сигурен, че е това което търсите, а колегата Red Storm може да се врътне към наща махала и на Коматевския възел ,като тръгне към Маркита на последния светофар обръща и магазина е там...Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Re: Колко ли струва задно рамо с чистачката за Браво?
icco.a написа:Днес преди обяд ми откраднаха задната чистачка с рамото пред мосю бриколаж.Според мен някой е отишъл там точно с тази цел,отвъртяно е интелигентно,вероятни с глухо ключе,без да бъдат разбити шлиците .Колко ли може да струва това рамо и дали мосю бриколаж имат видео наблюдение на паркинга?Застрохавателите дали ще го признаят ?- имам пълно каско.Fiat Bravo 1.6, 16V, 103 к.с.,
182A4.000, 1998г.
Коментар
-
Абе 20 лева не са много, ама защо пък трябва да ги даваш??? Утре пак ще ти я свалят, в други ден емблемите, после джанти и т.н. Гаден народ ей. Ама един път да набараш някой и другия път да не смее мамичката им крадлива.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
-
Jimy написа:Само трябва да го обучиш да го държи ... да не го яде тоя,е поне докато ти се появиш. Така ще може и ти да му се порадваш ... с кютеци! п.п. ще снимам ,както казах и ще ви покажа това ,което съм издирил; 99% съм сигурен, че е това което търсите, а колегата Red Storm може да се врътне към наща махала и на Коматевския възел ,като тръгне към Маркита на последния светофар обръща и магазина е там...Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
Сори за спама, но това е баце...инфлация. Не че е по различна от тази на Хитко ... мамицата му и капитализъм.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Е,те и за доставката от Ямбол щяха да вземат малко стотинки,та горе-долу излиза същото.Апа да искам отстъпка от Хитко за 20лв е обидно. Обаче новата чистачка е перфектна-чисти идеално и не драска стъклото. P.S.Господа зуладжии,не ми я взимайте веднага,нека малко да и се порадвам.Обещавам да я пазя от силното слънце. С уважение: Ваш Red Storm.Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
Точно така колеги.относно покупката на ново рамо заедно с чистачката е много по добре от колкото морги.Онзи ден сменях на Бравото на приятелката ми чисто ново струваше във Варна-19.50 и наистина няма драскане няма дяволи по стъклото.предишна:Фиат Брава-1.2 16V-малък двигател малки емоции-голям разход
Настояща: Алфа Ромео 156 2.4 JTD 140 h.p.-върхът на сладоледа
Коментар
-
syfer написа:Точно така колеги.относно покупката на ново рамо заедно с чистачката е много по добре от колкото морги.Онзи ден сменях на Бравото на приятелката ми чисто ново струваше във Варна-19.50 и наистина няма драскане няма дяволи по стъклото.SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
Пазарчето на Гюрлата
VooDoo написа:syfer написа:Точно така колеги.относно покупката на ново рамо заедно с чистачката е много по добре от колкото морги.Онзи ден сменях на Бравото на приятелката ми чисто ново струваше във Варна-19.50 и наистина няма драскане няма дяволи по стъклото.предишна:Фиат Брава-1.2 16V-малък двигател малки емоции-голям разход
Настояща: Алфа Ромео 156 2.4 JTD 140 h.p.-върхът на сладоледа
Коментар
-
Red Storm написа:Jimy написа:Ами за цялото нещо...до гайката. Задната чистачка е един корпус ,нали така. За това говоря, носещо рамо плюс перото. Довечера ще мина през магазина и ще погледна и ако ми разрешът ще снимам. Ще ви дам и актуалната цена.FIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98
Коментар
-
Колега,това е доста неприятно,но в България е факт.При мен беше подобно,но така ми докараха колата от Италия.Беше ми счупена и оста заедно с чистачката.С 300 зора успях да взема от застрахователите нова чистачка и ново моторче.Втора употреба струва около 40лв.(поне толкова ми искаха при"Италянеца"),а нова доколкото знам е около 80лв.Успех,и дано на никой да не му се случва.Fiat 1,2 16V 83 к.с. HSX gas
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар