Днес преди обяд ми откраднаха задната чистачка с рамото пред мосю бриколаж.Според мен някой е отишъл там точно с тази цел,отвъртяно е интелигентно,вероятни с глухо ключе,без да бъдат разбити шлиците .Колко ли може да струва това рамо и дали мосю бриколаж имат видео наблюдение на паркинга?Застрохавателите дали ще го признаят ?- имам пълно каско.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко ли струва задно рамо с чистачката за Браво?
Collapse
X
-
Re: Колко ли струва задно рамо с чистачката за Браво?
icco.a написа:Днес преди обяд ми откраднаха задната чистачка с рамото пред мосю бриколаж.Според мен някой е отишъл там точно с тази цел,отвъртяно е интелигентно,вероятни с глухо ключе,без да бъдат разбити шлиците .Колко ли може да струва това рамо и дали мосю бриколаж имат видео наблюдение на паркинга?Застрохавателите дали ще го признаят ?- имам пълно каско.Frontera Sport, X20SE март 1998
-
Re: Колко ли струва задно рамо с чистачката за Браво?
icco.a написа:Днес преди обяд ми откраднаха задната чистачка с рамото пред мосю бриколаж.Според мен някой е отишъл там точно с тази цел,отвъртяно е интелигентно,вероятни с глухо ключе,без да бъдат разбити шлиците .Колко ли може да струва това рамо и дали мосю бриколаж имат видео наблюдение на паркинга?Застрохавателите дали ще го признаят ?- имам пълно каско.CSI in the CAR !!!
Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.
ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"
Коментар
-
Ти си късметлия - на мен ми откраднаха това рамо, но ми счупиха и оста на моторчето дето движи чистачката. И въпреки, че не липсваше - застрахователя почти ми каза "Духай"... А и като си купих рамото ми струва 36лв. Цялото моторче заедно с оста и всичко необходимо го купих от Никола Николов с още няколко чарка на много приятна цена.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Това е явно някаква нова схема. Виждат те кой си, някой влиза в магазина с тебе да те следи, а друг действа в това време. Ако види, че ще излизаш, му звъни и той изчезва. Вече май няма да спирам на такива места или ще оставям човек в колата. Да им изсъхнат ръчичките, гадни копеленца.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:Това е явно някаква нова схема. Виждат те кой си, някой влиза в магазина с тебе да те следи, а друг действа в това време. Ако види, че ще излизаш, му звъни и той изчезва. Вече май няма да спирам на такива места или ще оставям човек в колата. Да им изсъхнат ръчичките, гадни копеленца.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Как нямам късмет да барна някой такъв, ще го попилея на място пък после ще го лежа щом трябва"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
На шампион е за около 20 лева. Говоря за рамо с перо. Това в Пловдив ,в някъв "авторай" или нещо такова.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Ами за цялото нещо...до гайката. Задната чистачка е един корпус ,нали така. За това говоря, носещо рамо плюс перото. Довечера ще мина през магазина и ще погледна и ако ми разрешът ще снимам. Ще ви дам и актуалната цена.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Jimy написа:Ами за цялото нещо...до гайката. Задната чистачка е един корпус ,нали така. За това говоря, носещо рамо плюс перото. Довечера ще мина през магазина и ще погледна и ако ми разрешът ще снимам. Ще ви дам и актуалната цена.Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар