Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко ли струва задно рамо с чистачката за Браво?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колко ли струва задно рамо с чистачката за Браво?

Днес преди обяд ми откраднаха задната чистачка с рамото пред мосю бриколаж.Според мен някой е отишъл там точно с тази цел,отвъртяно е интелигентно,вероятни с глухо ключе,без да бъдат разбити шлиците .Колко ли може да струва това рамо и дали мосю бриколаж имат видео наблюдение на паркинга?Застрохавателите дали ще го признаят ?- имам пълно каско.

Re: Колко ли струва задно рамо с чистачката за Браво?

icco.a написа:
    Днес преди обяд ми откраднаха задната чистачка с рамото пред мосю бриколаж.Според мен някой е отишъл там точно с тази цел,отвъртяно е интелигентно,вероятни с глухо ключе,без да бъдат разбити шлиците .Колко ли може да струва това рамо и дали мосю бриколаж имат видео наблюдение на паркинга?Застрохавателите дали ще го признаят ?- имам пълно каско.
    Забрави за камерите, за застрахователите също! Камерите обхващат само входа на магазина и нищо друго май. Мен така ми огънаха калника пред Практикер, ама какво от това!? С тази разлика, че при мен застрахователите биха ми изплатили обещетение за яката резка на калника, докато на теб за рамото нищо няма да ти дадат! Пише го в условията на договора, застраховката не важи за всички демонтируеми детайли, когато те липсват. Виж, ако е счупено и стърчи част от него е друго. По същият начин, ако сутринта недай си боже си намериш колата на трупчета, а гумите с джантите липсват, никой не би ти покрил тази щета, защото ще ти кажат "ти си си ги свалил и сега искаш кинти".Потърси втора употреба по моргите такова рамо. Едва ли ще е повече от 20-30лв.
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Re: Колко ли струва задно рамо с чистачката за Браво?

icco.a написа:
      Тоя дет ти е откраднал рамото дано се спъне и самозадоволи със него мамичката му да еб* крадлива
      CSI in the CAR !!!
      Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.

ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"

Коментар

Наистина е неприятно.Но цялото рамо с чистачката в Александър Ауто е 23лв.А на тоя дето го е свил да му изсъхнат ръчичките
        Marea 1.6 16v

Коментар

Колеги,благодаря за съветите.Ще търся по моргите .Хвана ме яд не за рамото като стойност,а за нагласата на изрода да отиде на паркинг с много коли(в неделя през деня) именно да гепи нещо дребно и да се чуства на далавера.Жалка кокошкарска работа.

Коментар

Ти си късметлия - на мен ми откраднаха това рамо, но ми счупиха и оста на моторчето дето движи чистачката. И въпреки, че не липсваше - застрахователя почти ми каза "Духай"... А и като си купих рамото ми струва 36лв. Цялото моторче заедно с оста и всичко необходимо го купих от Никола Николов с още няколко чарка на много приятна цена.
            Steliyan's Life!
            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Що не купиш , ако намериш, счупено рамо, и тичай за застраховка! А тоя крадец - жена му с Лусио вагнер да я намери в кревата, таралежи да роди!

Коментар

Това е явно някаква нова схема. Виждат те кой си, някой влиза в магазина с тебе да те следи, а друг действа в това време. Ако види, че ще излизаш, му звъни и той изчезва. Вече май няма да спирам на такива места или ще оставям човек в колата. Да им изсъхнат ръчичките, гадни копеленца.
                The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
                  Това е явно някаква нова схема. Виждат те кой си, някой влиза в магазина с тебе да те следи, а друг действа в това време. Ако види, че ще излизаш, му звъни и той изчезва. Вече май няма да спирам на такива места или ще оставям човек в колата. Да им изсъхнат ръчичките, гадни копеленца.
                  Да, то така могат и джантите да ти свалят к----енцата мръсни! Изводът е да оставяш някого в колата, да не ходиш в събота и неделя, или да се спира около самият вход, или в полезрението на камерите. За самите магазини подобен род кражби не са добре за имиджа им така, че ако подобно нещо се случи в полезрението на камерите, със сигурност ще се съгласят да съдействат.

Коментар

Как нямам късмет да барна някой такъв, ще го попилея на място пък после ще го лежа щом трябва
                    "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                    Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

И аз си мислих ,че са били двама.И застрахователите не го признават.

Коментар

На шампион е за около 20 лева. Говоря за рамо с перо. Това в Пловдив ,в някъв "авторай" или нещо такова.
                        Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                        Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                        http://www.keepfighting.ms

Коментар

Jimy написа:
                          На шампион е за около 20 лева. Говоря за рамо с перо. Това в Пловдив ,в някъв "авторай" или нещо такова.
                          За цялото рамо ли иде реч, до захващането с гайката, или само на пластмасовата част, която се нахлузва?

Коментар

Ами за цялото нещо...до гайката. Задната чистачка е един корпус ,нали така. За това говоря, носещо рамо плюс перото. Довечера ще мина през магазина и ще погледна и ако ми разрешът ще снимам. Ще ви дам и актуалната цена.
                            Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                            Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                            http://www.keepfighting.ms

Коментар

Jimy написа:
                              Ами за цялото нещо...до гайката. Задната чистачка е един корпус ,нали така. За това говоря, носещо рамо плюс перото. Довечера ще мина през магазина и ще погледна и ако ми разрешът ще снимам. Ще ви дам и актуалната цена.
                              Jimy,я погледни чистачката с рамото ли продават.Ако е така,направо отнасам едно.Моето драска по стъклото. Комшиите в Одрин ми обявиха цена 65 долара(Много го уважават тоя тъжен долар) за *оригинално*....
                              Octavia RS
                              Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Working...
                              X