mancuzo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Странно виене при палене ???
Collapse
X
-
Войната е кошмар,а бойното поле са седемте кръга на Ада,лошото е,че не знаеш в кой кръг си попаднал,защото се чувсваш мъртъв много преди сърцето ти да е спряло да бие.
-
С жигули по добре от колкото без него! А градски транспорт как ти се види. Мани мани.CSI in the CAR !!!
Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.
ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"
Коментар
-
mancuzo написа:С жигули по добре от колкото без него! А градски транспорт как ти се види. Мани мани.Войната е кошмар,а бойното поле са седемте кръга на Ада,лошото е,че не знаеш в кой кръг си попаднал,защото се чувсваш мъртъв много преди сърцето ти да е спряло да бие.
Коментар
-
ем проблема беше ролката на ремъка тя се беше счупила от там се удрят клапаните и сичко нова ролка , шлаифане на главата и клапани + гумички 400 кинтаВойната е кошмар,а бойното поле са седемте кръга на Ада,лошото е,че не знаеш в кой кръг си попаднал,защото се чувсваш мъртъв много преди сърцето ти да е спряло да бие.
Коментар
-
manowar23 написа:ем проблема беше ролката на ремъка тя се беше счупила от там се удрят клапаните и сичко нова ролка , шлаифане на главата и клапани + гумички 400 кинтаCSI in the CAR !!!
Коментар
-
Дано да не стаат повече такива работи ..... само дето в сервиза ми се мотат нещо тряа6е да е готова в петак отидох те казаха за днесднес отивам още не са я барнали викат като я опраи ме званнем въпроса е когаааВойната е кошмар,а бойното поле са седемте кръга на Ада,лошото е,че не знаеш в кой кръг си попаднал,защото се чувсваш мъртъв много преди сърцето ти да е спряло да бие.
Коментар
-
Незнам за ролките ама ги сменяйте на време , а "mancuzo" проблема със сигурност ти е от стартера....и мойто браво е така Като паля на студен двигател и понякога пристъргва едно такова кхррррррр .Мисля че "GbGz" или "simeon3000" са правиFiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
-
PaUnOff написа:Незнам за ролките ама ги сменяйте на време , а "mancuzo" проблема със сигурност ти е от стартера....и мойто браво е така Като паля на студен двигател и понякога пристъргва едно такова кхррррррр .Мисля че "GbGz" или "simeon3000" са правиCSI in the CAR !!!
Коментар
-
Оуу и аз за нещо такова се каня...ама пък и искам сичко на веднъж да взема Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 ама тук там винаги нещо си се обажда...все пак не караме чисто нови коли.. иначе за тоя стартер незнам..моя леко пристъргва чат пат за една две секунди та несъм му обърнал внимание все още,ама за цени незнам sorry.Старите кучета да се включат да кажат какви цени са... само си спомням че на Mazda-та нещо се беше прецакал и само го ремонтираха и би трябвало и тук да подлежи нещо на ремонт... новия предполагам че ша е скъпFiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
-
УАууу като каза музика и аз си мисля да си прая някоя яка че се на кората сам само със 2 х 130 Вата и не ми стигат нещо ама тоя ремонт доста ме брасна да го е*аВойната е кошмар,а бойното поле са седемте кръга на Ада,лошото е,че не знаеш в кой кръг си попаднал,защото се чувсваш мъртъв много преди сърцето ти да е спряло да бие.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар