Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сваляне на картер на капа 2.4 TDS

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Сваляне на картер на капа 2.4 TDS

и аз съм в групата на счупения картер,само че на капа до сега разбрах,че се сваля тръбата след турбото,че има 2 болта от към скоростите и че се откача мотора от тампонитенякакви други щуротии дали ще се сблъскап по свалянето на картерамотора е 5-так 2.4 TDSвсякакви коментари и насоки ще са ми в +10х предварително.

Първия човек на който ми едва наум да се обадя при подобен проблем е Dezki.Под този ник можеш да го намериш навсякъде - Офроуда, Ланча форума, Мерцедес форума...Съжалявам, че не мога да помогна директно.Ииии... какво беше това с 5 цилиндровия мотор?2,4 TDS мотора не беше ли 4 цилиндров?P.S: Това за четирите цилиндъра все едно не съм го казал
    I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

в ланча форума няма много отзиви,а мисля че дезки я беше погледнал та питам тукнарочно съм написал 2.4 и 5 цилиндъра,защото на места ми спориха,че е 2.5 4 цилиндров

Коментар

Бе имам аз някакви спомени от времето, когато бях тръгнал да търся капа и намерих мечока.Та все си мисля, че накрая се оказах с един цилинър повече Затова се учудих - по това време трябва да съм се интересувал по-подробно от капата и да не съм забелязал цял цилиндър...Както и да е - няма да цапам повече

Коментар

да се заключва

Коментар

Това лесно ще стане, но кажи имаше ли подводни камъни?Нещо освен това, което си написал?Явно си вършил работа...

Коментар

Working...
            X