Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat bravo 1.6 16v или 1.9td 101к.с?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat bravo 1.6 16v или 1.9td 101к.с?

Здравейте момчета извинявамсе ако има подобна тема,но нея открих,та въпроса ми е колебаясе между Fiat bravo 1.6 16v или 1.9td 101к.с. Не мога да преценя и тва е :D :D .ако може да ме посаветвате,имайки впредвид че сам млад шофиор и почти нищо не разбирам.Благодаря ви предварително

Ето това трябва да търсиш, щом се колебаеш: ФИАТ Браво GT, 1.9 JTD 100 к.с. (2001 г.) ( на жаргон - Браво джи ти, едно и девет джей ти ди сто коня. не сто и пет, а сто, две и първа година.)ред.: Я прочети ето този пост, в него колегата споделя впечатленията си от конкретния двигател.Добре дошъл "у форумо" !

Коментар

Адаш (ogi28b) то верно по убаво от туй нема , ама и цената е малко по-височка.Колега Now. ако си готов да дадеш 5500-6000 за кола , по добро от горепосоченото няма.
      '99 Fiat Bravo GT 1.9 JTD 105 h.p.

Коментар

Дизела, който си посочил е по-бавничък откъм ускорение, а и ако ще слагаш полсе газова уредба по-добре 1,6 и по-добре 1,8, но може да съм пристрастен
        --Старата ръжда любов не хваща!--
        156 sportwagon 1,9 jtd 115
        ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Туй с ускорението може да се поспори малко...Едно тд100 може да се опъне на 1,6, дори като ускорение от 0-100 го дават по-бързо.Друг въпрос е, че има доста бъгнати 1,6-ци, които вървят повече.Но наистина правилнят отговор е jtd, въпреки по-скъпия данък.
          Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Geraka написа:
            Но наистина правилнят отговор е jtd, въпреки по-скъпия данък.
            Затова - ЖТД 100 - то не е със скъпия данък.

Коментар

Ми вижте наясно съм ,че JTD e по добрият вариант,ама и по скъпия .Събрал съм 4000 нямам повече (като разбирасе съм задели и малко за смяна на масла ремаци и тн.).така че вариантите са само 2 -1.6 16V или 1.9ТD.

Коментар

Колега ,че ти за 4000 спокойно можеш да си вземеш читаво ЖТД аз мойто за толкова го купих преди 4 месеца , а сега има и по-евтинки . Влез в мобилето и гледай , като имаш впредвид , че на почти всяка кола можеш да и свалиш близо 500 лева от обявената цена . Мойто в интернет беше 4300 , а аз го взех на 4000 и то само щот баща ми си отваря устата не където трябва иначе човека и още щеше да свали . П.С. Имай впредвид , че след покупката имаш 1.190 лв. - продуктова такса2.64 лв. - регистрация3.12 лв. - преглед . Тия трите са в Кат4.130 лв. - Гражданска отговорност5.Около 500 лв. за обслужване Ако ги имаш тия пари + още 4000 за колата взимай ЖТД
                '99 Fiat Bravo GT 1.9 JTD 105 h.p.

Коментар

Като цяло мисля чв с колегите искаме да кажем - "ако е дизел - да бъде ЖТД, ако не е ЖТД - да не бъде дизел!". Което не значи че не можеш да намериш и качествен ТД 100. А на бензинка 1.6 с металния колектор, можеш да сложиш и газчица

Коментар

колега донеси тези 4000лв. и да се пазарим вчера обслужено има го в сектор продава
                    fiat bravo 16_16v 103hp

Коментар

Working...
                    X