Здравейте момчета извинявамсе ако има подобна тема,но нея открих,та въпроса ми е колебаясе между Fiat bravo 1.6 16v или 1.9td 101к.с. Не мога да преценя и тва е :D :D .ако може да ме посаветвате,имайки впредвид че сам млад шофиор и почти нищо не разбирам.Благодаря ви предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat bravo 1.6 16v или 1.9td 101к.с?
Collapse
X
-
Ето това трябва да търсиш, щом се колебаеш: ФИАТ Браво GT, 1.9 JTD 100 к.с. (2001 г.) ( на жаргон - Браво джи ти, едно и девет джей ти ди сто коня. не сто и пет, а сто, две и първа година.)ред.: Я прочети ето този пост, в него колегата споделя впечатленията си от конкретния двигател.Добре дошъл "у форумо" !
-
Туй с ускорението може да се поспори малко...Едно тд100 може да се опъне на 1,6, дори като ускорение от 0-100 го дават по-бързо.Друг въпрос е, че има доста бъгнати 1,6-ци, които вървят повече.Но наистина правилнят отговор е jtd, въпреки по-скъпия данък.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Колега ,че ти за 4000 спокойно можеш да си вземеш читаво ЖТД аз мойто за толкова го купих преди 4 месеца , а сега има и по-евтинки . Влез в мобилето и гледай , като имаш впредвид , че на почти всяка кола можеш да и свалиш близо 500 лева от обявената цена . Мойто в интернет беше 4300 , а аз го взех на 4000 и то само щот баща ми си отваря устата не където трябва иначе човека и още щеше да свали . П.С. Имай впредвид , че след покупката имаш 1.190 лв. - продуктова такса2.64 лв. - регистрация3.12 лв. - преглед . Тия трите са в Кат4.130 лв. - Гражданска отговорност5.Около 500 лв. за обслужване Ако ги имаш тия пари + още 4000 за колата взимай ЖТД
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар