Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за цвят на свещ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за цвят на свещ

Значи имаше една много хубава тема за състоянието на свещите но сега като я отворя и не ми показва снимкитеТова са ми старите свещи когато са бели електродите какво означава това за състоянието иm??Имам съмнения че сместа е мн богата,но по света на свеща ми се стува че не е така или бъркам??
    http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
    Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
    FIAT БРАВО 1.2 16v
    ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
    FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

http://www.ladaclub-bg.com/faq/43-faq/53-spark-plugs
    Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

Пуууу моите са от първи вид ще ви снимам една да ви се похваля , аи ша ви снимам и 4 те да не кажете че само един цилиндър ми е добре
      Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
      Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
      Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

не мога да преценя по снимката какъв е цвета, без да отварям онази тема ще ти кажа, че ако правилно виждам е повече от нужното бяла- демек бедна смес. трябва да има леко керемиден цвят. със сигурност сместта ти не е богата, това мога да различа по цвета от снимка
        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
        Fiat Bravo'97 1,6 16v
        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
          не мога да преценя по снимката какъв е цвета, без да отварям онази тема ще ти кажа, че ако правилно виждам е повече от нужното бяла- демек бедна смес. трябва да има леко керемиден цвят. със сигурност сместта ти не е богата, това мога да различа по цвета от снимка
          Добре като е бедна какво да направя аз??На бравото не е карбуратор че да му регулирам сместа???
          FIAT БРАВО 1.2 16v

Коментар

на бензин ли караш? не твърдя със 100% сигурност, че е бедна, защото не се вижда добре на снимките. мога да твърдя само, че не е пребогатена. ако си на газ е ясно как да регулираш сместта
            Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
            Fiat Bravo'97 1,6 16v
            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
              на бензин ли караш? не твърдя със 100% сигурност, че е бедна, защото не се вижда добре на снимките. мога да твърдя само, че не е пребогатена. ако си на газ е ясно как да регулираш сместта
              Не е на газ на бензин си е.Иначе и на жива са си толкова бели като на снимката само страничните електроди
              FIAT БРАВО 1.2 16v

Коментар

pakumba написа:
                съгласен , с леко уточнениемеханика ми каза , че е нормално да е повече бялото ако се кара на газ.аз му вярвам така , че ако караш на газ - свещите ти са ок , с лек уклон към бедна смес

Коментар

Карам на бензин Знам че не е добре с мн бедна смес но какво да направя?? Компютъра не се поддава на регулировки :S
                  FIAT БРАВО 1.2 16v

Коментар

Нова ламбда сонда, след читава диагностика на старата, естествено.А другите свещи и те ли са така? Да не е някакъв проблем само с този цилиндър?
                    Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

свещите ти изглжедат добре ,няма нагар ,не са опушени,колко ти гори ?според мен не я пипай колата,ако не създава проблеми.ако ламбдата е зле ,ще ти ги опуши .
                      типо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
                      хюндай акцент 1.5 CNG
                      киа каренс +метан

Коментар

simeon3000 написа:
                        Нова ламбда сонда, след читава диагностика на старата, естествено.А другите свещи и те ли са така? Да не е някакъв проблем само с този цилиндър?
                        взе ми думите от устата погледни с виза-та например - как ти се държи ламбдата,замери=погледни я с осцилоскоп.я виж мойта 4-ти цил. свещhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=31871&start=19
                        dan4o написа:
                        свещите ти изглжедат добре ,няма нагар ,не са опушени,колко ти гори ?според мен не я пипай колата,ако не създава проблеми.ако ламбдата е зле ,ще ти ги опуши .
                        ще ги опуши ако е богата сместа, а тука е бедничка май май

Коментар

Working...
                        X