Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

няколко въпроса за sedici valvole...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

няколко въпроса за sedici valvole...

знам че във форума има хора, добре запознати с това чудо на техниката, та ме интересуват следните неща:1. има ли вероятност типо със 145 к.с. мотор да не е седичи,2. факта че е седичи, означава ли ръст в цената и3. за 91г. подобно животно, каква е пазарната цена?предварително благодаря!
    "То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.

w mobile.bg няма читаво СЕДИЧИ, 2500лв е митото на 150 коня, прави си сметката...не си взимай типо карано в българия...
    2004 Audi A6 4F
    2002 Lancia Y

Коментар

Може да си вземеш такова за около 3500лв може да има и климатик и АБС. Гледай да не пропушва ,иначе ремонта като части е като на другите коли ,обаче работата е много повече. Докато съм пазарувал части за моето съм видял в каталозите 4 версии на 2.0 16в мотора, като най- слабия беше 136 к.с. доколкото си спомням. Препоръчвам ти да търсиш по номера на мотора (на табелката над десния фар) 160А8.046 той е 148 к. с.
      sigpic
      Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
      475HP 11,5/1,9/191
      YouTube

Коментар

опс не сме се разбрали не искам да купувам седичи /то аз искам, ама няма/...става въпрос за едно ударено такова на една приятелка. та разприказвахме се с нея и се чуди дали да го продава, дали да го прави и кара... абе женски му работи, но аз и обещах да проуча как седят горните въпроси. да питам колегата ici дали слагат други версии двг-ли на седичи или са само 160А8.046? и това пропушване страшно ли е? всмисъл някакъв стандартен дефект ли е?
        "То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.

Коментар

Mitko написа:
          toko написа:
          опс не сме се разбрали не искам да купувам седичи /то аз искам, ама няма/...става въпрос за едно ударено такова на една приятелка. та разприказвахме се с нея и се чуди дали да го продава, дали да го прави и кара... абе женски му работи, но аз и обещах да проуча как седят горните въпроси. да питам колегата ici дали слагат други версии двг-ли на седичи или са само 160А8.046? и това пропушване страшно ли е? всмисъл някакъв стандартен дефект ли е?
          Убеди я да го продаде и ми се обади Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
          Ооо да, да! И аз искам да участвам!
          Fiat Tipo <<149C2>> + momo pack
          Alfa145 16V TC <<AR67601>> RossoCorso
          BlueStorm transforms . . .
          . . . !!!

Коментар

160A5.000 - 138/6250 hp/rpm - 1989-93 - 1.8 16V160A8.046 - 145/6250 hp/rpm - 1991-93 - 2.0 16V836A3.000 - 142/6000 hp/rpm - 1993-95 - 2.0 16Vтова според АУТОДАТА 2.12са всички типо с 16V ..........
            Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369

Коментар

ivo написа:
              160A5.000 - 138/6250 hp/rpm - 1989-93 - 1.8 16V160A8.046 - 145/6250 hp/rpm - 1991-93 - 2.0 16V836A3.000 - 142/6000 hp/rpm - 1993-95 - 2.0 16Vтова според АУТОДАТА 2.12са всички типо с 16V ..........
              мерси за инфото, днес или утре ще го знам кода на двг-ля.а ако реши да го продава... разбира се и тук ще има тема!

Коментар

Ако пропушва,зависи точно как. На моето не можах да мина само със смяна на маслообирачи на клапаните. След 500км пак се раздимя и се наложи да го отварям втори път за смяна и на водачите на клапаните, бяха износени повече от допустимото. Смених профилактично и сегментите.Имаше ефект. Иначе блока е много износоустойчив.На всички италианки е така.Всепризнато е от майсторите.Хонинга на цилиндрите си стоеше като нов ,само леко беше заличен в ГМТ и ДМТ .
                sigpic
                475HP 11,5/1,9/191
                YouTube

Коментар

водачи винаги се сменят...
                  2004 Audi A6 4F
                  2002 Lancia Y

Коментар

KPEMATOP написа:
                    водачи винаги се сменят...
                    Ако знаеш в Русе колко разбират от смяна на водачи,ужас. Всеки като му покажех главата и викаше -не се хващам,ама ако може да сменим само всмукателните или пък ама по - добре да не ги пипаме, направо ме шашнаха. И накрая един ми ги смени ама се узори яко,добре че не прецака главата. В София сигурно е друго,ама в Русе като видят 16 клапанов за смяна на водачи и се хващат за главата. И друго-чаках една седмица да ми доставят водачите- 8 бр пратиха от София , 4 от Пловдив, и 4 от Варна. В цяла България това беше на склад.
                    sigpic
                    475HP 11,5/1,9/191
                    YouTube

Коментар

за Уно Турбо стават от 1.3 дизел, по 2лв бройката))марка МЕТЕЛИ
                      2004 Audi A6 4F
                      2002 Lancia Y

Коментар

Working...
                      X