знам че във форума има хора, добре запознати с това чудо на техниката, та ме интересуват следните неща:1. има ли вероятност типо със 145 к.с. мотор да не е седичи,2. факта че е седичи, означава ли ръст в цената и3. за 91г. подобно животно, каква е пазарната цена?предварително благодаря!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
няколко въпроса за sedici valvole...
Collapse
X
-
Може да си вземеш такова за около 3500лв може да има и климатик и АБС. Гледай да не пропушва ,иначе ремонта като части е като на другите коли ,обаче работата е много повече. Докато съм пазарувал части за моето съм видял в каталозите 4 версии на 2.0 16в мотора, като най- слабия беше 136 к.с. доколкото си спомням. Препоръчвам ти да търсиш по номера на мотора (на табелката над десния фар) 160А8.046 той е 148 к. с.
Коментар
-
опс не сме се разбралине искам да купувам седичи /то аз искам, ама няма/...става въпрос за едно ударено такова на една приятелка. та разприказвахме се с нея и се чуди дали да го продава, дали да го прави и кара... абе женски му работи, но аз и обещах да проуча как седят горните въпроси. да питам колегата ici дали слагат други версии двг-ли на седичи или са само 160А8.046? и това пропушване страшно ли е? всмисъл някакъв стандартен дефект ли е?
"То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Коментар
-
Mitko написа:toko написа:опс не сме се разбралине искам да купувам седичи /то аз искам, ама няма/...става въпрос за едно ударено такова на една приятелка. та разприказвахме се с нея и се чуди дали да го продава, дали да го прави и кара... абе женски му работи, но аз и обещах да проуча как седят горните въпроси. да питам колегата ici дали слагат други версии двг-ли на седичи или са само 160А8.046? и това пропушване страшно ли е? всмисъл някакъв стандартен дефект ли е?
Fiat Tipo <<149C2>> + momo pack
Alfa145 16V TC <<AR67601>> RossoCorso
BlueStorm transforms . . .
. . . !!!
Коментар
-
ivo написа:160A5.000 - 138/6250 hp/rpm - 1989-93 - 1.8 16V160A8.046 - 145/6250 hp/rpm - 1991-93 - 2.0 16V836A3.000 - 142/6000 hp/rpm - 1993-95 - 2.0 16Vтова според АУТОДАТА 2.12са всички типо с 16V .........."То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Коментар
-
Ако пропушва,зависи точно как. На моето не можах да мина само със смяна на маслообирачи на клапаните. След 500км пак се раздимя и се наложи да го отварям втори път за смяна и на водачите на клапаните, бяха износени повече от допустимото. Смених профилактично и сегментите.Имаше ефект. Иначе блока е много износоустойчив.На всички италианки е така.Всепризнато е от майсторите.Хонинга на цилиндрите си стоеше като нов ,само леко беше заличен в ГМТ и ДМТ .
Коментар
-
KPEMATOP написа:водачи винаги се сменят...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар