Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чистачките отказаха в дъжда

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Чистачките отказаха в дъжда

Здравейте с днешна дата,Вали непрекъснато и не е за мъже без коли обаче вчера ми отказаха чистачките Може би трябваше да предвидя това защото веднъж ми като ги пробвах две от трите степени не работеха - имаше само трета /най-бързата/ степен. Обаче нали беше слънчево не ми се стори голям проблем Обаче вчера и тая степен отказа и чистачките спряха на диагонал. Предпазителите се оказаха здрави и с един приятел отворихме кората /съответно придружено с голямо усилие за изваждани на дясното рамо и загуба на щипки от кората/ да видиме моторчето. На пръв поглед здраво /ама според мене/. Приятелчето реши че трябва да се разглобява /с коментарите "глей сега как тъпо са го измислили италиянците / и след известно човъркане установи изгоряла четка, стопено гнездо и проводник. И така... Днес трябва да намеря нова четка ама не емного ясно как ще застане без гнездото и да зглобяваме в дъжда Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Иначе и утре ще псувам тия /с коли/ дето като минат покрай теб и те пращат да се къпеш Yellow_Flash_Colorz_PDT_46
    Fiat Marea JTD 110 Weekend ELX - 2000г

Без водача (гнездото) на четката не знам как ще успеете.Струва ми се че нищо няма да постигнете така.

Коментар

в конкретния случай не знам как е, но съм ремонтирал така стопено гнездо с епоксидна смола
      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
      Fiat Bravo'97 1,6 16v
      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

peho написа:
        Без водача (гнездото) на четката не знам как ще успеете.Струва ми се че нищо няма да постигнете така.
        Нещо трудно става, опитваме се с метална пластина и лепило отгоре Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 ще видиме какво ще излезе. Иначе четката беше по-голяма от стандартните и трябва да се пили.Колеги а да попитам за другия вариант: втора употреба такова моторче от кой модел става на моята марейка и за какви парици
        Fiat Marea JTD 110 Weekend ELX - 2000г

Коментар

Working...
        X