Ще си купя две нови отпред ,а отзат имам две "всесезонни" на 1 година!Марката е Дебица-сменил съм вече няколко комплекта гуми на тази марка и съм много доволен!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
С какви гуми зимата..........
Collapse
X
-
Много относителна анкета, ако миналата година си минал само 1000км. само на сняг, много ясно че няма да си купуваш нови. Иначе еднакви и за 4-те колела, защото като ти се сурне задницата със старите гуми и кел файда от спестените 200лв. после като трява да оправяш ламарини.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
-
С четири по възможност еднакви и като качество и като година на производство зимни гуми!!!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
С нови всесезонни отпред и завъртяни едногодишни всесезонни отзад. Тоя номер със зимни и летни гуми и за дъжд и за кал няма да го правя вече...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Задъкжително със зимни...По възможност 4 еднакви.Миналата година си купих 4 нови...Сега само ще ги завъртя...Задните ще идат отпред и съм готов за снега, който с нетърпание очаквам, че тогава става интересноEx: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
dikanio написа:Sash0 написа:От 5 години (от както сам си купувам коли) не съм купувал зимна гума,карам си с каквито е колата и карам бавно,и внимателно.Ако вали обилен сняг просто не карам кола,или пък използвам вериги."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Aко това е грешка,незнам кое е правилно - да си купя зимни гуми и да карам както карам лятото ли???Как ще ми помогне зимната гума на заледено,би ли ми обяснил.Има файда от нея но само на сняг.Не ми се губи времето в спорове,който иска да си купува каквито иска гуми,аз си карам както намеря за добре .А дали е грешка само времето ще покаже.Поздрави.
Коментар
-
Sash0 написа:Aко това е грешка,незнам кое е правилно - да си купя зимни гуми и да карам както карам лятото ли???Как ще ми помогне зимната гума на заледено,би ли ми обяснил.Има файда от нея но само на сняг.Не ми се губи времето в спорове,който иска да си купува каквито иска гуми,аз си карам както намеря за добре .А дали е грешка само времето ще покаже.Поздрави.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Сашо, върху лед НИЩО не те спасява (освен вериги). вземи прочети малко каква е разликата между зимни и летни гуми (жокер: шарката е най-малката разлика), и защо по принцип, повечето гумаджии отхвърлят летната гума като цяло."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Една от най-големите разлики между лятни и зимни е именно шарката.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар