Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко дълъг ключ за свещи ми трябва

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колко дълъг ключ за свещи ми трябва

Интересувам се колко см трябва да е дълъг ключа за свещи на браво 1.6тези по 2.90 дето го продават в Практикер стават ли??Изглеждат ми доста къси, те нали свещите са завряни надълбоко
    http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
    Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
    FIAT БРАВО 1.2 16v
    ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
    FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

С обратната страна на ключа за болтовете на гумите опита ли?
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Да погледнах но при мен е кръгъл отзад, понеже ключа ми го взех от едно пунто
      FIAT БРАВО 1.2 16v

Коментар

стават, само внимавай че има два размерапосле забождаш свещта с кабела и я вадиш
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Sev написа:
          стават, само внимавай че има два размерапосле забождаш свещта с кабела и я вадиш
          Знам че на мойто са 16 мм гледах такъв в практикер но ми се видя много къс.Утре ще си зема че тука ми искат 20 лв само за смяна на свещите. Мерси
          FIAT БРАВО 1.2 16v

Коментар

Тия по 2.90 лв. ги има и в Кауфланд и на моето Пунто кне стават. Трябва много дълго.
            Catalogue: 1A | PUNTO BZ. GAMMA '97 (1997-1999)
            MVS: 176.526.1(0) | SPORTING (1.2 16V) 3 PORTE
            Engine Stamp: 176B9.000
            Version Code: 176BV
            Version: V5 | SPORTING | 03.'98

Коментар

за мойто, взех от Баумакс 16 мм ключ за свещи.около 5 - 6 лв. беше става без проблем

Коментар

Има удължен камък към гидоре вътре с гумичка за захващане на свеща струва от 2 до 5 лв. зависи къде ще търсиш.
                FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

да, тези Т образните стават, но трябва д аим се обели изолацията, защото опира в колектора, но общо взето ако не са стегнати ще успееш да ги развиеш, че иначе нямаш добър хват да натиснеш да развиеш. имам такъв и знам след него си купих веднага дълбок камък специално за свещи, колегата никимар е описал точно него- в бриколаж ги има. 16 мм е. сега с гедорето си ги развивам с кеф. ако не се справиш с намирането пиши ми на лс май беше някъде около нас ще ти дам моя ключ

Коментар

kiko написа:
                    да, тези Т образните стават, но трябва д аим се обели изолацията, защото опира в колектора, но общо взето ако не са стегнати ще успееш да ги развиеш, че иначе нямаш добър хват да натиснеш да развиеш. имам такъв и знам след него си купих веднага дълбок камък специално за свещи, колегата никимар е описал точно него- в бриколаж ги има. 16 мм е. сега с гедорето си ги развивам с кеф. ако не се справиш с намирането пиши ми на лс май беше някъде около нас ще ти дам моя ключ
                    Мерси за предложението ама си купих ключ от Мr bricolage за 3.50 и става без да се обелва на около 1 см от колектора е, иначе при мен са адски стегнати свещите но смених само 1 че много валеше пред магазина докато пробвах и карах 15 км до нас с 1 нова и 3 стари свещи :D утре ще сменя и другите.
                    FIAT БРАВО 1.2 16v

Коментар

infineon написа:
                      Мерси за предложението ама си купих ключ от Мr bricolage за 3.50 и става без да се обелва на около 1 см от колектора е, иначе при мен са адски стегнати свещите но смених само 1 че много валеше пред магазина докато пробвах и карах 15 км до нас с 1 нова и 3 стари свещи :D утре ще сменя и другите.
                      А би ли го измерил колко см е дълъг (ключа де )? Тия в Кауфланд ми се струват доста кекави, ако ги напъна и ще се счупят.
                      Space Star 1.9 DID

Коментар

Ами ключа е стандартен нямам линийка да го измеря но е около 20 см.За това че са кекеви си прав с моя смених една свещ и се скъса горе Т дръжката.Сега ще ходя да ми го сменят(не че другите не са същите) ама ще им ги късам и сменям докато не им свършат боклуците
                        FIAT БРАВО 1.2 16v

Коментар

infineon написа:
                          Ами ключа е стандартен нямам линийка да го измеря но е около 20 см.За това че са кекеви си прав с моя смених една свещ и се скъса горе Т дръжката.Сега ще ходя да ми го сменят(не че другите не са същите) ама ще им ги късам и сменям докато не им свършат боклуците
                          Мда точно! Един колега скъса същия ключ на една Мазда и се отказах да купувам такъв! А не съм си вадил свещите от как колата е в мен!
                          Space Star 1.9 DID

Коментар

Истината е в гидорето.
                            FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                            Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Working...
                            X