на разпределителния вал на двигателя...Значи казаха ми , че на Бравото много му е слаба тази част и трябва на 10000км да се сменя маслото , защото иначе се натрупват боклуци в трабички , които били много тънки и се запушвали ... аз за всеки случай искам да ги издухам на компресор ако случайно са запушени да ги оправа , че да не стане некоя мизерия ...Вие какво мислите , какво ще ме посъветвате?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продухване на тръбичките , по които тече маслото за смазване
Collapse
X
-
Не съм чул някой да е практикувал такава процедура...Оги ти каза - ползвай промивно масло.Подобни брутални действия като стържене, продухване и промивки със силно активни субстанции в старото малсло могат да предизвикат по-голяма беда, отколкото да свършат работа.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
u_bo
hwarang написа:Е това ще помогне ли ако има боклуци да се изчистят Колеги много ви се моля да ми кажете кво да права , че бая ме наплашиха ... Да продухаме ли тия тръбички с компресор и след това да сложа промивното масло?
Коментар
-
u_bo
Esper написа:Не съм чул някой да е практикувал такава процедура...Оги ти каза - ползвай промивно масло.Подобни брутални действия като стържене, продухване и промивки със силно активни субстанции в старото малсло могат да предизвикат по-голяма беда, отколкото да свършат работа.
Коментар
-
u_bo
hwarang написа:Ей камък ми падна от сърцето :D Ще направя както ми казахте , промивно масло и после качествено
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар