Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как да отварям багажника на Stilo Multiwagon

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Как да отварям багажника на Stilo Multiwagon

Колеги,от няколко дни имам Stilo Multiwagon и единственото нещо което ме затруднява и с което не мога да се спавя в отварянето на задната врата.До колкото разбрах вариантите са два-с бутона който е интегриран на ключа и чрез бутоните на купето.Без проблем се справям с парвият вариант,но не мога да използвам бутоните на купето,които са на задната дръжка.Явно аз греша някъде или съм ограничил отключването,защото когато купувах колата няколко пъти отворихме багажника,макар че и момчетата в автокъщата не бяха много наясно.Лошото е че нямам ръководство за колата за да се допитам до него.Разчитам на опита Ви колеги и предварително благодаря!!!
    AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
    HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
    Kawasaki ER-6n'2012

Потърси опцията "Ind. Boot Lock" в менюто на трип компютъра, по-практично е да бъде OFF. Тогава при отключена кола просто отваряш багажника.
    Stilo 1.8 16V

Коментар

Благодаря колега!!! :D :D :D Точно това беше проблема. За да работи ключалката на задната врата опцията трябва да е в положение OFF.Тогава освобождава и задната ключалка заедно с тези на вратите. Успоредно с това разбрах и функциите на опцията Drvr. Lock... Когато е в положение ON дистанционното заключва и отключва единствено и само шофьорската врата,а когато е в OFF всички ключалки.Предстои ми да проверя и действието на опцията в менюто Speed.Lck. Предполагам че заключва вратите когато автомобила е в движение,но това ще го уточня по касничко защото сега нямам физическата вазможност да се кача в колата.Ще пиша за резултата.Наистина е трудно с това меню когато няма книжка с описание на функциите.На всички шофьори лек и безавариен път!
      Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

Честито за хубавото комби.Няма да е зле да го видим някой път

Коментар

СПАМ: Първият, а не ПАрвият. Мамка му, от 1 до 5 клас се учи българско правопис и правоговор...
          Steliyan's Life!
          FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

ето ти линк към мануала...http://www.fiat.com.mk/Uploads/stilo2.pdf
            Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

Линка е страхотен,но успях само да го разгледам набързо.В един по късен момент ще го разгледам по обстойно.Благодаря! Обещах да споделя ефекта от опцията Speed Lck. Действително очакванията ми се оправдаха.След потегляне на автомобила и достигане на 20km/h,ключалките се активират и вратите остават заключени.Както се изрази един мой приятел-капан за гаджета... :D Вчера пътувах извън града и се изненадах от разходът който ми направи.На места се движих с 160,на други с 80-90 и като цяло компютъра показа 5,6 l/100 km.Определено се изненадах приятно.В града ми поддаржа разход между 7,1-7,6 l/100 km. До сега съм карал няколко години няколко различни модела на Alfa Romeo и те дизелови,но определено ми правеха по голям разход.Мисля че с това автомобилче попаднах наистина на нещо страхотно.Надявам се до няколко дни да успея да направя снимки и да се похваля подобаващо.Още веднъж благодаря за отзевчивоста на всички и се надявам да бъда полезен и аз.Между другото се занимавам с електроника и имам доста инфо за различни проблеми по мотори които се управляват с контролери(инжекциони,common rail).Мога да помагам.Лек и успешен ден!!!
              Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

Това действително е прекрасен автомобил, питай спокойно, пък каквото може ще помагаме.
                Stilo 1.8 16V

Коментар

Честито и от мен колега и мн безаварийни километри! И чакаме снимките! :D
                  Space Star 1.9 DID

Коментар

Всъщност... с какъв двигател казваш е?
                    Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

Мотора на колата е 1.9 JTD 115 конски сили.Доста добре се държи имайки предвид масата на автомобила.Доста е агресивен и това го прави динамичен за класа си.Преди да взема Stilot-o пробвах разни немски возила които са уж сащият клас а на практика се държат много лошо.Това което ми прави впечетление е скоростната кутия която е с доста дълги предавки особенно 4-а и 5-а. На 5-а с 3000 оборота се движи с 150 км/ч и компютара показва моментен разход 6,3 л/100 км.Това ме изненадва приятно и като цяло забелязвам,че колата е много икономична за динамиката която предлага.До сега карах Alfa 145 и определено тя гореше повече макар че мотора и беше също 1.9 JTD.
                      Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

Working...
                      X