Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат браво вратичка на резервоара ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фиат браво вратичка на резервоара ?

Здравейте , днеска се сдобих с Браво 1.6 16в , има леки забележки по външния вид само ( и се надяваме така да остане дълго време , да няма вътрешни проблеми) , начи вратичката дето се сипва бензин , явно е била счупена , защото е бяла , а автомобила е черен , откъде може да се намери такава черна врата щото ми седи некак си грозно и друг въпрос , с баща ми спориме ... аз му викам , като посъбера пари ще си сложа 15 цола лети джанти , а той ми се смее и вика на тая кола не можеш да сложиш 15 цола щото гумите ще ти дерат калниците ? верно ли е тва?

Не, не е вярно, можеш да сложиш 15", дори някои модели излизат от завода с такива. На всеки сайт за гуми има и калкулатор, така че сметни си на 185/60/14 каква гума 15" ти трябва. А дори и по-големи да сложиш, пак става.Ето тук дори има една таблица, по която може да се водиш.

Коментар

А каква е максималната мощност , която може да захрани фабричното радио , защото мисля да си го оставя и вместо ЦД да си взема един трансмитер с усб памет и да ръгам флашката в него и от там да ми е музиката

Коментар

hwarang написа:
        А каква е максималната мощност , която може да захрани фабричното радио , защото мисля да си го оставя и вместо ЦД да си взема един трансмитер с усб памет и да ръгам флашката в него и от там да ми е музиката
        Колега... тези теми сме ги дъвкали, дъвкали... Използвай търсачката, както и сервизните ръководства в PDF формат, те ще ти дадат безкрайно много отговори, особено функцията Търсене. Успех!
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Working...
        X