Здравейте, колеги. Искам да попитам дали някои си е слагал оборотомер ,защото на някои коли слагат часовници за сметка на тоя важен уред. искам да си монтирам някакъв и да си знам на какви обороти съм, в икономия ли съм, да не я презоря нещо и така. Адски много ще съм благодарен ако някой сподели. Не държа да е във таблото. Може и отстрани някъде да го сложа на пунтото стига да показва. Какви пари излиза? Към кое се връзва. Поздрави!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как се слага оборотомер при липса на фабричен?
Collapse
X
-
Как се слага оборотомер при липса на фабричен?
CSI in the CAR !!!
Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.
ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"Етикети: –
-
Re: Как се слага оборотомер при липса на фабричен?
mancuzo написа:Здравейте, колеги. Искам да попитам дали някои си е слагал оборотомер ,защото на някои коли слагат часовници за сметка на тоя важен уред. искам да си монтирам някакъв и да си знам на какви обороти съм, в икономия ли съм, да не я презоря нещо и така. Адски много ще съм благодарен ако някой сподели. Не държа да е във таблото. Може и отстрани някъде да го сложа на пунтото стига да показва. Какви пари излиза? Към кое се връзва. Поздрави!I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
-
Благодаря Esper. Накефиха ме оборотомерите и съм обнадежден вече по този въпрос. Ако си намеря и някои за 30-40 лева ще съм доста HappY. Чудя се дали няма да е по евтино ако намеря панел от някое пунто с оборотомер и не си го монтирам. В сайта под 95 лв не видях да има. Пак благодаря за инфото.CSI in the CAR !!!
Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.
ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар