Някой да е запознат от къде ефтино да си намеря километраж за пунто. Мойто е някакво извращение без оборотомер, а по принцип 75 коня пунто с климатик по книжка и оборотомер си има ама нейде...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
оборотомер
Collapse
X
-
Re: оборотомер
SIII написа:Някой да е запознат от къде ефтино да си намеря километраж за пунто. Мойто е някакво извращение без оборотомер, а по принцип 75 коня пунто с климатик по книжка и оборотомер си има ама нейде..._______________________________________
0885261834
-
KPEMATOP написа:на Илиенци почват от 40лв и стигат до 90лв...за 20лв ще ти го вържа на колатакато даваш на контакт, тогава да светва задното осветление, за да не ти хаби токPunto HGT - total
Punto 1.2 16v Sporting - total
Punto 1.2 - alive
Toyota celica t23
Коментар
-
здравейте видях че тук сте писали за оборотомери и исках да попитам понеже имам проблем с моя... фиата е типо 1,9ТДИ 91-ва дигиатлно табло и оборотомера не работи и немога да разбера откъде взема импулс за да го оправя ... гледах търсих питах никой нищо неуспя да ми каже а в скъпият ми град Добрич майсторите им викат така защото никой не им знае имената...та може ли някой да ми помогне имах проблем и с километража но го оправих и сега е перфектно само оборотомера останаRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар