KPEMATOP написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колата придърпва много гадно
Collapse
X
-
brat_John написа:stef написа:не съм сигурен 100% ама май са те баламосали въпросните продавачиTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Колеги малко късно се включвам но и пре мен на Бравото преди година и половина имаше подобни проблеми, като в допълнение и палеше много трудно когато е загряла на бензин. След диагностика в Александър Ауто в ECU -то нямаше грешки обаче там направиха точно тоя номер с резистора на синия датчик и се оказа че там е проблема, друг е въпроса че ми оферираха тоя датчик за 70 лв + 30 за смяна, а на Стамболийски го купих за 25 (по спомен), смених си го сам и нещата заспаха.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
KPEMATOP написа:и резбата е същата, всичките съм ги пробвал на Уно Турбо (старата ми кола)единствената разлика е в буксите, за различните цветове...TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Здравейте колеги, аз имам аналогочен проблем само че наопъки, Като е студена колата работи перфектно, но към 60-те градуда почва едно хълцане, като форсирам се оправя но за малко, пък и разхода отиде по дяволите 12-14 литра. Ще стане ли същия номер с резистора? А и дали това ще ми даде информация че е точно температурния датчик? Става въпрос за Алфата от подписа ми.Lancia Kappa 2.4 JTD 99`
Uno 75 1.5i.e.8V 88`
Коментар
-
Здравейте колеги, аз имам аналогочен проблем само че наопъки, Като е студена колата работи перфектно, но към 60-те градуда почва едно хълцане, като форсирам се оправя но за малко, пък и разхода отиде по дяволите 12-14 литра. Ще стане ли същия номер с резистора? А и дали това ще ми даде информация че е точно температурния датчик? Става въпрос за Алфата от подписа ми.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар