Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем на таблото

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем на таблото

Колата е Браво 1.6 МК2. Ограденото с кръгче място на таблото е доста топло и лампата на бутона за фаровете за мъгла (също попадащ в кръгчето) свети почти постоянно, но по-слабо отколкото когато ги включа (иначе те си работят). Какъв може да е проблема?
    Прикачени файлове
    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Re: Проблем на таблото

dikanio написа:
    Колата е Браво 1.6 МК2. Ограденото с кръгче място на таблото е доста топло и лампата на бутона за фаровете за мъгла (също попадащ в кръгчето) свети почти постоянно, но по-слабо отколкото когато ги включа (иначе те си работят). Какъв може да е проблема?
    утечка на ток имаш, там не трябва да свети постоянно.може да пробваш следното - гасиш колата, гасиш ВСИЧКО възможно, затваряш врати и багажник за да не свети плафона в купетопосле слагаш един мултицет на акумулатора и мериш консумацията в ампери.напиши тук какъв е резултата.Въпреки , че аз директно бих разглобил конзолата за да прегледам кабелите.възможно е проблема да е след некадърно слагане на аларма илиняква друга ’доработка’ на ел. инсталацията.Махате се капачетата в двата края на бутоните и под тях има болтчета.п.с. какво значи МК2 ???

Коментар

Re: Проблем на таблото

u_bo написа:
      п.с. какво значи МК2 ???
      Ми имам предвид фейслифта от 1999. То май освен предната решетка друго няма различно, ама знам ли...
      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Working...
      X