Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оригинални авточасти за FIAT , от къде?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Synthy написа:
    свещи Бош НЕ (освен ако не си си ги поръчал от някоя по-западна нам страна, германия примерно).
    Естествено, че свещи и кабели на БОШ са прекрасни!!!, разбирасе ако са купени от един отофициалните дистрибутори като КИРОВ например!свещи единствено по-добри на на NJK, а по добри-кабели за свещите от БОШ на пазара в БГ няма!..; рпверено от практиката за няколко марки автомобилаедва ли има човек, който може да каже, че е закупил свещи или кабели БОШ от КИРОВ и да е имал проблем!!!
    Fiat Bravo 1.6, 16V, 103 к.с.,
    182A4.000, 1998г.

Коментар

martez написа:
      Естествено, че свещи и кабели на БОШ са прекрасни!!!, разбирасе ако са купени от един отофициалните дистрибутори като КИРОВ например!свещи единствено по-добри на на NJK, а по добри-кабели за свещите от БОШ на пазара в БГ няма!..; рпверено от практиката за няколко марки автомобилаедва ли има човек, който може да каже, че е закупил свещи или кабели БОШ от КИРОВ и да е имал проблем!!!
      Ти да не си мислиш ,че свещите и кабелите BOSCH , които продават в КИРОВ са праевни в Германия? Почти съм сигурен ,че идват от Турция и са 10-то качество. Аз лично свещи от там не бих купил.
      SEAT Leon Cupra 300
      Triumph Street Triple 765 R

Коментар

Vladim написа:
        Synthy написа:
        чак пък нищо да не разбират... лекичко с изказванията. Тук има много доволни хора от този магазин (аз също, въпреки че нищо не купувам от тях, май няма и да купя). А и продавачите определено разбират!
        Искрено ти пожелавам да не ти се налага да си купуваш някаква по-специфична част от тях! Пазарувал съм си комплект филтри, нямаше никакви проблеми, всичко точно. Но след, като показаха некомпетентност пред мен и трябваше аз да им отварям очите, че АБС системата и по-точно датчиците преди и след 10.98г. са различни, а те ме гледаха невярващо, това ми е достатъчно да не стъпя повече там! А хитът бе, че ми казаха, че Teknorot (или подобно се пишеше) чисто турски носач е италиански... Сори, но предпочитам да пазарувам без отстъпка, но да знам, какво купувам.
        и аз съм на това мнение колега.А относно оригиналноста,какво да ти кажа гледам един бус минава по всички магазини в града и всеки се е спрял на някаква марка,един на фиат,друг на опел и т.н./и всичко абсолютно оригинал/
        Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
        Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.

Коментар

VooDoo написа:
          martez написа:
          Ти да не си мислиш ,че свещите и кабелите BOSCH , които продават в КИРОВ са праевни в Германия? Почти съм сигурен ,че идват от Турция и са 10-то качество. Аз лично свещи от там не бих купил.
          естветвено, че не мисля че са правени в Германия и са с същото качество, но са с доста добро качество. С какви кабели караш ти ?ако намериш на пазара в БГ кабели по качествени от БОШ ела да те черпя нещо!с изключение на тези от Ауто Италия, например, които пак не са с перфекно качество защото са маркас ФИАТ, правени пак не в Италия
          182A4.000, 1998г.

Коментар

айде ще оставя снимките да говорят !!! ’FIAT LANCIA - MADE by NGK ’
            Прикачени файлове

Коментар

u_bo написа:
              тези сигурно са експлоатирани 100 000 км., + това може да са използвани на нечитав двигател, като ти майстор, кажи ти с какви караш, покажи снимки и каква марка садругата седмица ще сваля мойте NJK и страрите БОШ пазя на 40 000 км., ще ги снимам и ще постнавсе пак ако си си купил този NJK от френския моделиер с китайски прозиход "Илиен Ци", не си прави изводии въпреки NJL Made for FIAT, оригинални такива не съм срещал, на истиснките NJK не пише че са произведени за някоя марка, а на оригиналните на ФИАТ не sa na NJK,
              182A4.000, 1998г.

Коментар

martez написа:
                u_bo написа:
                тези сигурно са експлоатирани 100 000 км., + това може да са използвани на нечитав двигател, като ти майстор, кажи ти с какви караш, покажи снимки и каква марка садругата седмица ще сваля мойте NJK и страрите БОШ пазя на 40 000 км., ще ги снимам и ще постнавсе пак ако си си купил този NJK от френския моделиер с китайски прозиход "Илиен Ци", не си прави изводии въпреки NJL Made for FIAT, оригинални такива не съм срещал, на истиснките NJK не пише че са произведени за някоя марка, а на оригиналните на ФИАТ не sa na NJK,
                това са ми свещите В ДВГ в момента.с тях е от италия още.Да знам , че са изядени - в момента чакам от Христо доставка свещи

Коментар

u_bo написа:
                  това са ми свещите В ДВГ в момента.с тях е от италия още.Да знам , че са изядени - в момента чакам от Христо доставка свещи
                  От къде ще ти ги доставя? Какви? Колко пари?
                  Catalogue: 1A | PUNTO BZ. GAMMA '97 (1997-1999)
                  MVS: 176.526.1(0) | SPORTING (1.2 16V) 3 PORTE
                  Engine Stamp: 176B9.000
                  Version Code: 176BV
                  Version: V5 | SPORTING | 03.'98

Коментар

easylife написа:
                    u_bo написа:
                    От къде ще ти ги доставя? Какви? Колко пари?
                    www.axm-auto.comпо 11 лв. + доставка

Коментар

Re: Оригинални авточасти за FIAT , от къде?

npace написа:
                      Колеги споделете къде има оригинални чаркове щото аз купувам от Александър Ауто и нещо ми се виждат прекалено евтини чарковете в сравнение с това което чета тук във форума.
                      Ут магъзинъ у Италя.
                      Steliyan's Life!
                      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Working...
                      X