Synthy написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оригинални авточасти за FIAT , от къде?
Collapse
X
-
Fiat Bravo 1.6, 16V, 103 к.с.,
182A4.000, 1998г.
-
martez написа:Естествено, че свещи и кабели на БОШ са прекрасни!!!, разбирасе ако са купени от един отофициалните дистрибутори като КИРОВ например!свещи единствено по-добри на на NJK, а по добри-кабели за свещите от БОШ на пазара в БГ няма!..; рпверено от практиката за няколко марки автомобилаедва ли има човек, който може да каже, че е закупил свещи или кабели БОШ от КИРОВ и да е имал проблем!!!SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
Vladim написа:Synthy написа:чак пък нищо да не разбират... лекичко с изказванията. Тук има много доволни хора от този магазин (аз също, въпреки че нищо не купувам от тях, май няма и да купя). А и продавачите определено разбират!Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.
Коментар
-
VooDoo написа:martez написа:Естествено, че свещи и кабели на БОШ са прекрасни!!!, разбирасе ако са купени от един отофициалните дистрибутори като КИРОВ например!свещи единствено по-добри на на NJK, а по добри-кабели за свещите от БОШ на пазара в БГ няма!..; рпверено от практиката за няколко марки автомобилаедва ли има човек, който може да каже, че е закупил свещи или кабели БОШ от КИРОВ и да е имал проблем!!!Fiat Bravo 1.6, 16V, 103 к.с.,
182A4.000, 1998г.
Коментар
-
u_bo
-
u_bo написа:айде ще оставя снимките да говорят !!! ’FIAT LANCIA - MADE by NGK ’Fiat Bravo 1.6, 16V, 103 к.с.,
182A4.000, 1998г.
Коментар
-
u_bo
martez написа:u_bo написа:айде ще оставя снимките да говорят !!! ’FIAT LANCIA - MADE by NGK ’
Коментар
-
u_bo написа:това са ми свещите В ДВГ в момента.с тях е от италия още.Да знам , че са изядени - в момента чакам от Христо доставка свещиCatalogue: 1A | PUNTO BZ. GAMMA '97 (1997-1999)
MVS: 176.526.1(0) | SPORTING (1.2 16V) 3 PORTE
Engine Stamp: 176B9.000
Version Code: 176BV
Version: V5 | SPORTING | 03.'98
Коментар
-
u_bo
easylife написа:u_bo написа:това са ми свещите В ДВГ в момента.с тях е от италия още.Да знам , че са изядени - в момента чакам от Христо доставка свещи
Коментар
-
Re: Оригинални авточасти за FIAT , от къде?
npace написа:Колеги споделете къде има оригинални чаркове щото аз купувам от Александър Ауто и нещо ми се виждат прекалено евтини чарковете в сравнение с това което чета тук във форума.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар