Колеги споделете къде има оригинални чаркове щото аз купувам от Александър Ауто и нещо ми се виждат прекалено евтини чарковете в сравнение с това което чета тук във форума.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оригинални авточасти за FIAT , от къде?
Collapse
X
-
Re: Оригинални авточасти за FIAT , от къде?
npace написа:Колеги споделете къде има оригинални чаркове щото аз купувам от Александър Ауто и нещо ми се виждат прекалено евтини чарковете в сравнение с това което чета тук във форума.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
Въпроса е принципен.От една евтиния правим поразия , принципно сложих термостат май месец (BEHR) 82 лева струваше и имам чувството че нещо не е наред.Така че сега си търся термостат.Отделно свещи - гледам Бош по 7.50 и Денсо по 8.40 , като слушам за един гоУф колко са свещите а моите са 5 пъти по евтини единственото което си мисля е че са ментаци.Добре ще е да направим една тема тогава , от къде какво да се купува.Примерно - Датчици от еди кой си , Части по окачването от еди кой си , За обслужване еди кви си ремъци и ролки и т.н. Не се оплаквам от скъпа поддръжка просто 90% от чарковете са ментета и редовно попадам на такива.Понеже не може да разбирам от всичко , слагам ментака и преди да съм му се нарадвал той пак се е счупил.
Коментар
-
npace написа:Не се оплаквам от скъпа поддръжка просто 90% от чарковете са ментета и редовно попадам на такива.Понеже не може да разбирам от всичко , слагам ментака и преди да съм му се нарадвал той пак се е счупил.Fiat Bravo GT '97 1,8 16V 113 к.с. - лична
Skoda Octavia '06 1,6 101 к.с. - служебна
Коментар
-
От никъде. В България оригинални части НЯМА. Аз си взех свещи ДЕНСО уж от вносителя - 8 месеца по-късно и 6000 км само свещите са доста износени. Това, разбира се, е един от многото примери. Достатъчно е да загледаш една свалена от колата оригинална част с една от магазина и ще видиш разликата още на пръв поглед. Но наистина оригиналните части не ги внасят, защото са мнооого скъпи, но те и на ментетата доста им ги вдигнаха де(цените :D).The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
easylife написа:Темата е яка. дайте да не се отклоняваме. Къде има в крайна сметка ? Стамболийски 155 може би ??Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
За Стамболийски съм съгласен с Vladim. Нищо не разбират, продадоха ми темп. датчик за термостата, който явно не е за моята кола, защото показва с 10 градуса по-малко отколкото е реалното. Така, че колега взимай каквото и да е - така или иначе е менте. Колко ще изкара - един Господ знае.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
чак пък нищо да не разбират... лекичко с изказванията. Тук има много доволни хора от този магазин (аз също, въпреки че нищо не купувам от тях, май няма и да купя). А и продавачите определено разбират!"За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Re: Оригинални авточасти за FIAT , от къде?
npace написа:Колеги споделете къде има оригинални чаркове щото аз купувам от Александър Ауто и нещо ми се виждат прекалено евтини чарковете в сравнение с това което чета тук във форума.
Коментар
-
Synthy написа:чак пък нищо да не разбират... лекичко с изказванията. Тук има много доволни хора от този магазин (аз също, въпреки че нищо не купувам от тях, май няма и да купя). А и продавачите определено разбират!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар