Пичове преди около 10-15хил км си сложих кабели Магнети Марели ...та още при слагането единия беше пробит и хвърляше искра ... аре смених го ... обаче сега нощно време под капака стават междузвездни воини ... яко светкавици :D Та искам някви по-хубави кабели да препоръчате ... и място от където да ги взема ... да ме орянтирате за цената. Може да съм попаднал на ментаци Магнети Марели ... ба ли ... ама мнооо ниско качесво ... ужасен съм! Та подпитах за кабели на Бош в Ауто Плюс... и там нямат ... говорят ми, че могло с поръчка да се вземе някъв комплект ... ама можело да се чака 1-2 месеца хахаха ... тва за кола, която е доста масова.Иначе цената 29лв комплекта на Бош ... ама кой ще чака месец .... месец и нещо. Споделете вие с какво карате и от къде сте го купили ... доволни ли сте? Мерси предварително ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какви кабели за свещите за Пунто 1.1 и от къде?
Collapse
X
-
Колега аз като търсих за моето се отчаях 3 комплекта нови и 3 избиха!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
-
-
Тесла не пробвал съм по добре JanmorPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
седмица, ма човек ! при мене всепак може да има и др причина ма всеки комплект дето взимам на 5 ден почва да свети!!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
не ставата пробвал съм!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
ми даPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Колега пробвай с Тесла от http://www.kosser.net/shops.php аз съм доста доволен и цената е добра. Поне знаеш че са чешки. Успех.FIAT PUNTO 55 SX
FORZA ITALIA
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар