имам една оферта за брава 1.6 16 клапана но незнам дали двигателя е 90 или 103 коня .знам 4е 103 е по добар избор
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
как да разбера двигателя на бравата 90 или 103 коня е
Collapse
X
-
Re: как да разбера двигателя на бравата 90 или 103 коня е
plambi написа:имам една оферта за брава 1.6 16 клапана но незнам дали двигателя е 90 или 103 коня .знам 4е 103 е по добар изборFIAT BRAVO 1.6 16V
-
Re: как да разбера двигателя на бравата 90 или 103 коня е
plambi написа:имам една оферта за брава 1.6 16 клапана но незнам дали двигателя е 90 или 103 коня .знам 4е 103 е по добар изборTempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
plambi написа:мерси много.колата е внесена то4но от германия преди година.на табелата пише 182А6.000 с което се разбира 4е наистина е 90 коня,но продава4ат които познавам ми казва 4е е 103,но ина4е се водела 90 по документи.......... какво вярно може да има в това??FIAT Bravo 1.6 16V '97
Коментар
-
Означава, че те е метнал с има няма 13 конски сили Преди да си избера кола, когато ходих по автокъщите зададох същият въпрос тук и ми отговориха след, което винаги, като ми отвореха капака гледах какво пише на табелката. Е... в крайна сметка си взех дизел Хубавото в този случай е, че колата идва от Германия и се предполага, че е доста по-запазена от италиянските си събратя. А пък и устройствата зад волана в Германия са по-инетелигентни! Друга тема са продавачите на коли... може той самият да не бил наясно. Аз след месеци обикаляне и след, като бях проучил всичко за модела се забавлявах на някои остроумници... Един беше написал на табела ВСИЧКИ ЕКСТРИ, аз го попитах има ли ABS, а той ми вика "Абе за какво ти е, то на старите коли само проблеми с ABS-a" После се оакза, че няма и airbag... Най-често ми изтъкваха, като екстри стандартното обурудване на колата, като електрически предни стъкла, електрически огледала и т.н.тFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:Хубавото в този случай е, че колата идва от Германия и се предполага, че е доста по-запазена от италиянските си събратя. А пък и устройствата зад волана в Германия са по-инетелигентни!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Не ми се пише на дълго и широко... Ходи да видиш цените на колите вкарани от Италия и тези от Германия. Имам приятели, които се занимават с коли и такива, които вкарват. Няма две мнения по въпроса за италиянските и германските коли. Най-малко имат разлика в пътищата, а няма да ти казвам в Италия, какви пишман майстори има! В България всички са инжинери в сравнение с онези Още на мога да си оправя мизериите, които са сътворили. Хайде стига толкова, че развалихме на човека темата.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Vladim написа:Хубавото в този случай е, че колата идва от Германия и се предполага, че е доста по-запазена от италиянските си събратя. А пък и устройствата зад волана в Германия са по-инетелигентни!FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
ами засега карам уно 10 години внесено от италия,и 4 години рено19 също от италия.,колите са много запазени и до днес(дори на тогавашните пари са взети много евтино)става вапрос 4е кола от германия досега не сам имал.имам 3 оферти:брава 16 16клапана -ел.пакет,регистрирана и карана в бг-1година,внесена от германия,96год,с леко лош ваншен вид(о4укана от градушката и спукана броня-3500 лв.2.фиат браво-16 103 коня ел.пакет ,климатик,газово с газов инжектор,96год,нововнос от италия -5400лв3.голф3-11.93год,ел.пакет,лети джанти,леки забележки ваншен вид,карана в бг 1и половина-4800лвкак мислите коя оферта е наи добра -саотношение цена и ка4ество?? мерси предварителноTipo 1.6 i.e. '94
Коментар
-
2.фиат браво-16 103 коня ел.пакет ,климатик,газово с газов инжектор,96год,нововнос от италия -5400лв защото не е карана в бг, има климатик и газов инжекцион."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
тези коли които се вкарват имат много дефекти...мойта примерно има протрити седалки, разтропано окачване и протекла рейкатези неща ако ги оправиш с оригинални ще ти струва 2500лв...на италиянеца му се обезмисля оправянето на тази кола...така е и при немцитетам рециклация на рейки няма!има нова TRW2004 Audi A6 4F
2002 Lancia Y
Коментар
-
divaka написа:И моята кола е внесена от Италия, но живея от две години в Германия и имам наблюдения върху манталитета на немеца относно поддържането на кола. Колкото и да не ми се иска да си го призная, тия хора наистина много си поддържат колите. И за най-малката повреда по колата, задължително се ходи в сервиз..Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
нали казвам досега сам карал коли само внесени от италия и сам много доволен,оба4е в последно време сам 4увал за колите от германия(тези които се внасят тук са купени на безценица) и са със издухани двигатели-говорим за автокащи в германия които се даржат главно от турци и араби.вярно ли е това???Tipo 1.6 i.e. '94
Коментар
-
plambi написа:нали казвам досега сам карал коли само внесени от италия и сам много доволен,оба4е в последно време сам 4увал за колите от германия(тези които се внасят тук са купени на безценица) и са със издухани двигатели-говорим за автокащи в германия които се даржат главно от турци и араби.вярно ли е това???
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар