колата ми е УНО 1.1 60S и има следния проблем:когато колата е на скорост в движение се получава огромно друсане на купето когато колата набира скорост.когато оставя на свободна по инерция все едно нищо не е било ,движи се без никакви вибрации.ако някои може да помогне ще сам му много благодарен
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
огромни вибрации когато колата набира скорост
Collapse
X
-
plambi написа:ами вси4ко е наред с двигателя това се появи изведнаж,аз си мисля 4е проблема е в някои тампон или в каретата_______________________________________
0885261834
Коментар
-
на парва скорост няма вибрации появяват се при по висока скорост -примерно на втора кат я изрежа с 60-70км/ч по4ва адското друсане все едно имам много крива гума.самнявам се в едното каре понеже е много износено и много хлопа.погледнах единия тампон на джигателя но не ми се стори да е от него.Tipo 1.6 i.e. '94
Коментар
-
plambi написа:на парва скорост няма вибрации появяват се при по висока скорост -примерно на втора кат я изрежа с 60-70км/ч по4ва адското друсане все едно имам много крива гума.самнявам се в едното каре понеже е много износено и много хлопа.погледнах единия тампон на джигателя но не ми се стори да е от него._______________________________________
0885261834
Коментар
-
Тоя тампон на скоростната кутия дрънчи предимно на задна, по-скоро е от тампоните които са отпред на двигателя, пробвай на угасен двигател да го разклатиш или пак на угасен двигател като включиш на скорот и буташ колата напред назад дали двигателя мърда неестественно и много, тампон за двигател е между 10-15 лв.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар