Когато пусна парното да работи, се разнася неприятна миризма-тежка! Говорих с няколко човека и ми казаха, че или радиаторчето на парното е "тръгнало" или от някое съединение капе антифриз.Не поти прозореца когато го пусна да духа. Лошото при всички случай е, че трябва да се сваля таблото Някакви идей дали може да е от нещо друго или :SПунто 1.1, 55кс, 98г. без клима ако има някакво значение
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отоплителна система проблем.
Collapse
X
-
Колега минал съм го този път - най-вероятно ти е радиаторчето на парното, при мен в началото също само миришеше гадно, после започна да ми поти стъклата, течът беше много малък губеше около половин литър охладителна течност на месец, можеш да провериш дали имаш такъв теч като махнеш декоративната пластмасова лайсна долу на шофьорската врата и вдигнеш мокета под него има шумоизолационна вата, ако е влажна значи е радиаторче.Fiat Punto 1.1 Petrol year 95
Коментар
-
Едва ли ще се справя. После сигурно ще хлопа като мандало. Ще ходя при един пич дето е монтьор. Дано да се окаже някое съединение! МЕРСИ НА ВСИЧКИ ЗА СЪВЕТИТЕ!!!Република на негодници! Диктатура на демократи! Чиста полицейска държава! Телефона ти се подслушва, коренспонденцията ти се контролира ... За нас я няма тази власт...
Коментар
-
Малко е трудоемка смяната на радиатора,но нищо сложно няма! Трябва да се запасиш с търпение :D Едва ли ще хлопа после.По вероятно е да спрат шумовете от таблото след монтажа,тъй като ще го стегнеш! На мен тази процедура ми отне 6 часа! Имаше такава такава тема за смяна на радиаторчето на пунто, прочети я много ще ти помогне!Успех!Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V 97г.с АГУ
Fiat Bravo SX 80 16V 99г. с ГИ АС
Коментар
-
Хмм...човека къде е написал,че тече или капе? Колега, това парно от кога не е работило? Имаш ли климатик? Пускаш ли го през лятото? Питам те, защото ако парното не е работило от адски много време и го пуснеш за първи път, се разнася една супер гадна миризма, която може да те наведе на този проблем с радиаторчето! Ако все пак се окаже че е то - не бързай да го сменяш - пробвай първо с добавка-при мен помогна! Успех!Fiat Bravo 1.4 SX Klima, LPG ,Avansator, Xenon, high-end stereo
части за 1.4 http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56320
части за темпра http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56318
тел. 0883437022
Коментар
-
Възможно е да не е пускано от мнго време и да е събрало разни бактерии 9особено ако е с клима) Тогава оправията е лесна - 10 лв. специален антибатериален спрей за почистване на климатична система.Catalogue: 1A | PUNTO BZ. GAMMA '97 (1997-1999)
MVS: 176.526.1(0) | SPORTING (1.2 16V) 3 PORTE
Engine Stamp: 176B9.000
Version Code: 176BV
Version: V5 | SPORTING | 03.'98
Коментар
-
Колега би трябвало да имаш едно копче на което е изобразен автомобил и една стрелка около него (като го натиснеш и парното не вкарва въздух отвън , а върти само този който е в купето) ... та въпроса е като го натиснеш това копче спира ли да мирише (първо натисни копчето и след това пусни парното)easylife - я кажи кво се прави с тоя спрей , че при мен явно стария собственик не е знаел кво се прави с климатика , че да не събира мухъл системата , и сега като си пусна парното да духа вкарвайки въздух отвън , и мирише та чак не се седи
Коментар
-
пийсмейкър - този спрей е за обезпаразитяване /чисти бактериите/ и ароматизиране. При мен нямаше чак такава миризма, но получих алергия от климатика. След употребата му всияко е ОК. Не беше нещо особено - всеки такъв ще ти свърши работа. Не се лъжи да си взимаш разни по 20--30-40 лв. (на Валволин например)Catalogue: 1A | PUNTO BZ. GAMMA '97 (1997-1999)
MVS: 176.526.1(0) | SPORTING (1.2 16V) 3 PORTE
Engine Stamp: 176B9.000
Version Code: 176BV
Version: V5 | SPORTING | 03.'98
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар