Привет на всички фиатаджиййййй!Днес станах собственик на купенце 1.8 16V (ще я снимам да я видите.... тя мрасницата), луда колица... но има едно дреебно проблемче- незнам с колко карам щото ми не бачка километража(нито отчита изминати метри), та вместо да ровя 2 часа дайте акъл (който е имал такъв проблем) от какво може да е(датчик, връзка или в таблото нещо).ааа и къде мога да изтегля някой ПДФ на английски или руски за обслужване и ремонт.иначе няма такава запазена италянка.... разбирачи викат че е под 100000 но аз съм скептичен винаги и викам 100-200 нооо е много лачо.thank You in advance...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с километража - открит, престои да се реши
Collapse
X
-
да де .... датчик, букса, кабел (прежулил се някъде), бушон или кауните докато са превъртали километража са откачили нещо(щото няма кола 2 ръка на 9 год на 45000), въпроса е къде е най-голяма вероятността да е проблема къде най-често се оказва.... щото иначе тръгвам по веригата за един ден и трябва да се блъскам като луд ...аааа аз се ориентйрам за скоростта де (като видя някой хлопел или ГОЛФ 4е става на то4ка.... ми е ясно с колко съм )))))coupe 1,8 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар