Значи проблема ми е следния,стори ми се че, много бързо ми свършва водата в казанчето за чистачките и реших да го напълня до горе и да изчакам няколко дена за да видя дали ще спадне водата в него без да използвам пръскалките.Три дена чаках и при проверката ми видях,че са изтекли стотина грама но след като пръснах на стъклото започна да тече като река точно зад предната шофьорска гума и явно е спряло до едно положение защото днес използвах пръскалките и си имаше вода.Та ако някои има някакви идеи какво става и какъв е проблема нека ми сподели а и още нещо,ако някои ми каже или ми прати схема как да стигна до казанчето и схема на неговото устойство,ще съм му признателен. БЛАГОДАРЯ НА КОЛЕГИТЕ ОТ ФОРУМА ЗА УКАЗАНИЯТА И СЪВЕТИТЕ.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Теч от казанчето на чистачките на пунто 1.2 75 95г.-оправено
Collapse
X
-
казанче вода
дано не е то че ще се видиш в работа провери първо маркучите за водата да не е запушено някъде сваляш гумата после подкалника и там се вижда част от казанечето ТУК ИМА ВСИЧКО * EPER*http://eper.fiatforum.com/eper/navi?...OD=0&DRW_NUM=2
-
capi написа:При мен беше повредено клапанчето ,което е за задната чистачка и капеше от там.Провери първо него.Пунто 1.2 75 94г климатик SX
Коментар
-
zaxaxa написа:capi написа:При мен беше повредено клапанчето ,което е за задната чистачка и капеше от там.Провери първо него.Ex. Grande Punto Driver
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар