Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с оборотите - държи високи обороти

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с оборотите - държи високи обороти

прави ми впечатление, че държи високи оборотина какво може да се дължи това?Варират от 1000 до 1500, но от време на време се оправят
    Mercedes E200 coupe

Kолега дай малко повече инфо-кога е това,студена,загряла,играят ли оборотите постоянно или ги задържа за няколко секунди.На бензин или на газ е това?
    Fiat Tipo 1,4ie-1994 АГУ klima
    160A1.046 (160EA55A)

Коментар

Има едно ключе в моторчето за празен ход, което дава информация че си си махнал крака от педала на газта. Когато то не работи добре ЕКУ-то си мисли че си натиснал газта и оставя моторчето в някакво средно положение. При това самото моторче вероятно е здраво. Другия вариант е само да се почисти самото моторче. И тъй като ми направиха забележка че давам много категорични съвети, нека последните не с е считат за такива!
      FIAT BRAVO II 1.4 GPL
      FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
      FIAT TIPO 1.6i.e. 835.С1 '93 ABS
      FIAT UNO 1.5

Коментар

и при мен е така колега и мислех да питам и аз за съвет какво да правя.при мене като загре и в повечето време ги задържа окло 1300 и ги държи много време .мисля да я карам на доктор(диагностика),защото ме дразни много.аз съм със същия мотор като теб и преди седмица си свалях моторчето и го чистих,но явно не е от него.ако някой има идея да казва от какво може да е.при мен и на метан и на безин го прави.
        MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
        "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
        R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

само на бензин е моита ами загряла го прави това не ги държи постояно играят варират от 800до кам 1500
          Mercedes E200 coupe

Коментар

Колега виж тая тема http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=31576.Там съм описал моя проблем с играещите обороти и решението му.Не знам при теб дали е същото ама струва си да опиташ.
            Fiat Tipo 1,4ie-1994 АГУ klima
            160A1.046 (160EA55A)

Коментар

мерси колега ще погледнаднеска нямах проблеми с това!!!моита фиатка с характер Yellow_Flash_Colorz_PDT_35
              Mercedes E200 coupe

Коментар

Working...
              X