Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Маслен радиатор за Х 1/9

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Маслен радиатор за Х 1/9

решил сам са си направя маслен радиатор/охладител за Бертонето...проблема е че радиатора на водата ми е отпред а двигателя отзад... 11 литра антифриз циркулира там. ако подходя по същия начин и за маслото не ми се мисли колко ще ми е нужно ) ще заприличам на трактор )та питането ми е такова - някой виждал ли е подобно нещо на подобна кола. Аз имам една две идей къде и как да се монтира, но ще се радвам и на малко акъл от вас
    lancia Zeta 2.0 turbo HL /чип-тунинг от TECNOTEMARACING, 16'джанти MELBER, EIBACH окачване , REMUS ауспух
    ех' FIAT Bertone X 1/9 - 1500 - 5 speed '82 June
    Lanchia Dedra 1600 i.e -пенсионирана

Re: Маслен радиатор за Х 1/9

x 1/9 написа:
    решил сам са си направя маслен радиатор/охладител за Бертонето...проблема е че радиатора на водата ми е отпред а двигателя отзад... 11 литра антифриз циркулира там. ако подходя по същия начин и за маслото не ми се мисли колко ще ми е нужно ) ще заприличам на трактор )та питането ми е такова - някой виждал ли е подобно нещо на подобна кола. Аз имам една две идей къде и как да се монтира, но ще се радвам и на малко акъл от вас
    масления радиатор го сваляш от Уно турбо който е със същия блок като твоя и го монтираш за 20 минути,единствено му намери място зад някой от въздухозаборниците на задните калници...П.С.не че е моя работа ама за какво ти е маслен радиатор,да не би да го караш в диапазона 5000-7000оборота

Коментар

за какво ми е !! знам ли .. ей такаа ме сарбят ръцете за дивотий аз рядко карам над 5000 оборота ама маслото като е по-студенко, по-дълго искарва в работни параметри ихаааа че том е същото, направо да си сваля целия двигател !!!иска ми се да го докарам до 100 коня.. че нешо ми се вийдат малко 85 .. а и колата има потенциял за оше малко напън
      lancia Zeta 2.0 turbo HL /чип-тунинг от TECNOTEMARACING, 16'джанти MELBER, EIBACH окачване , REMUS ауспух

Коментар

x 1/9 написа:
        за какво ми е !! знам ли .. ей такаа ме сарбят ръцете за дивотий аз рядко карам над 5000 оборота ама маслото като е по-студенко, по-дълго искарва в работни параметри ихаааа че том е същото, направо да си сваля целия двигател !!!иска ми се да го докарам до 100 коня.. че нешо ми се вийдат малко 85 .. а и колата има потенциял за оше малко напън
        Купи си уно турбо 1301см,тоя двигател влиза без почти никакви промени освен място за интеркулера и масления радиатор...1372см влиза по трудно,там се прават вече повече неща

Коментар

ако маслото е студено постоянно, ще преебеш двигателясега сам се сети защо...
          2004 Audi A6 4F
          2002 Lancia Y

Коментар

не става въпрос да е студено, а да се охлажда..

Коментар

Сложи му двигател от "Fiat Regata 100S" 1600cc двувалка 108 "Жребци" и екстра "хладилник" (на някои от моделите има климатик към двигателя), аз си търся такова нещо за мойта (някоя изгнила регата дето е за старо желязо), ама за сега имам само 1600cc от "Fiat 131" пак двувалка :"))

Коментар

натам отиват нещата... ама няма такъв двигател.всички ми продават тенекиите,а двигателя щели да си го пазят !!!

Коментар

"Да си го земат в гроба" (както казва бабами)

Коментар

icecool написа:
                    Сложи му двигател от "Fiat Regata 100S" 1600cc двувалка 108 "Жребци" и екстра "хладилник" (на някои от моделите има климатик към двигателя), аз си търся такова нещо за мойта (някоя изгнила регата дето е за старо желязо), ама за сега имам само 1600cc от "Fiat 131" пак двувалка :"))
                    Tакава хубава двувалка ли???
                    Прикачени файлове

Коментар

това не е ли някав СЕАТ?
                      2004 Audi A6 4F
                      2002 Lancia Y

Коментар

KPEMATOP написа:
                        това не е ли някав СЕАТ?
                        Фиат 127

Коментар

Selqatin именно колега :")) за това си говорим, на един познат на заставата слойихме такъв и тои се преби ама беше звяр

Коментар

Selqatin тая 127-ца твоя ли е или е снимка от нета ?

Коментар

Working...
                            X