решил сам са си направя маслен радиатор/охладител за Бертонето...проблема е че радиатора на водата ми е отпред а двигателя отзад... 11 литра антифриз циркулира там. ако подходя по същия начин и за маслото не ми се мисли колко ще ми е нужно ) ще заприличам на трактор )та питането ми е такова - някой виждал ли е подобно нещо на подобна кола. Аз имам една две идей къде и как да се монтира, но ще се радвам и на малко акъл от вас
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Маслен радиатор за Х 1/9
Collapse
X
-
Re: Маслен радиатор за Х 1/9
x 1/9 написа:решил сам са си направя маслен радиатор/охладител за Бертонето...проблема е че радиатора на водата ми е отпред а двигателя отзад... 11 литра антифриз циркулира там. ако подходя по същия начин и за маслото не ми се мисли колко ще ми е нужно ) ще заприличам на трактор )та питането ми е такова - някой виждал ли е подобно нещо на подобна кола. Аз имам една две идей къде и как да се монтира, но ще се радвам и на малко акъл от вас_______________________________________
0885261834
-
за какво ми е !! знам ли .. ей такаа ме сарбят ръцете за дивотий аз рядко карам над 5000 оборота ама маслото като е по-студенко, по-дълго искарва в работни параметри ихаааа че том е същото, направо да си сваля целия двигател !!!иска ми се да го докарам до 100 коня.. че нешо ми се вийдат малко 85 .. а и колата има потенциял за оше малко напънlancia Zeta 2.0 turbo HL /чип-тунинг от TECNOTEMARACING, 16'джанти MELBER, EIBACH окачване , REMUS ауспух
ех' FIAT Bertone X 1/9 - 1500 - 5 speed '82 June
Lanchia Dedra 1600 i.e -пенсионирана
Коментар
-
x 1/9 написа:за какво ми е !! знам ли .. ей такаа ме сарбят ръцете за дивотий аз рядко карам над 5000 оборота ама маслото като е по-студенко, по-дълго искарва в работни параметри ихаааа че том е същото, направо да си сваля целия двигател !!!иска ми се да го докарам до 100 коня.. че нешо ми се вийдат малко 85 .. а и колата има потенциял за оше малко напън_______________________________________
0885261834
Коментар
-
натам отиват нещата... ама няма такъв двигател.всички ми продават тенекиите,а двигателя щели да си го пазят !!!lancia Zeta 2.0 turbo HL /чип-тунинг от TECNOTEMARACING, 16'джанти MELBER, EIBACH окачване , REMUS ауспух
ех' FIAT Bertone X 1/9 - 1500 - 5 speed '82 June
Lanchia Dedra 1600 i.e -пенсионирана
Коментар
-
icecool написа:Сложи му двигател от "Fiat Regata 100S" 1600cc двувалка 108 "Жребци" и екстра "хладилник" (на някои от моделите има климатик към двигателя), аз си търся такова нещо за мойта (някоя изгнила регата дето е за старо желязо), ама за сега имам само 1600cc от "Fiat 131" пак двувалка :"))_______________________________________
0885261834
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар