Еми изчетах всичко в форума, но пак се запотяват яко..поленовия филтър съм го сменил не влиза вода в купето. остава само тва копче което върти въздуха вътре в купето да се е преебало. Друго не знам вече..карам си натъмно
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Запотяват ми се джамовете
Collapse
X
-
ами сега !?!
И аз четох, четох, но каквото и да сторих нищо не се промени - за съжаление Поленовия филтър - смених, преди това беше един тъмен на цвят и мръсенВ радиатора ми изляха нещо и ми казаха, че вече не може да е от това.Антифриза проверявам периодично - не е намалял, май Днес гледах под моята стелка от мокет - мокро е но не знам мисля може и от дъжда да е В колата е ЖЕГА не се стои - точно парна баня От тук нататък - НАКЪДЕ ?Моля Ви ....помогнете на мен и моята Брава 1.6 автоматик
Коментар
-
Re: ами сега !?!
Буболечка написа:И аз четох, четох, но каквото и да сторих нищо не се промени - за съжаление Поленовия филтър - смених, преди това беше един тъмен на цвят и мръсенВ радиатора ми изляха нещо и ми казаха, че вече не може да е от това.Антифриза проверявам периодично - не е намалял, май Днес гледах под моята стелка от мокет - мокро е но не знам мисля може и от дъжда да е В колата е ЖЕГА не се стои - точно парна баня От тук нататък - НАКЪДЕ ?Моля Ви ....помогнете на мен и моята Брава 1.6 автоматикFIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
Коментар
-
коцев написа:И аз нали се оплаквах много за това изпотяване та купих от бензиностанцията един шпрей и с него напръсках стъклата отвътре , после както пише на описанието на шпрея ги подсуших добре и да ви кажа че сега не се потят.Остава въпроса само до кога???Брава 1.6 16V ELX
Пунто 1.2 60 S.S.Cult - на жената
Коментар
-
Днеска врътнах в следното положение:И като го надуя на 2 вентилатора, върши перфектна работа:Пак се изпотява, но в нормите! Даже почти не се запотява, и не дразни както беше преди...Досега карах в положение да духа в краката и стъклото... Пробвайте и кажете дали има ефект.1997 Brava 1.6, 16V
Коментар
-
Re: ами сега !?!
Буболечка написа:И аз четох, четох, но каквото и да сторих нищо не се промени - за съжаление Поленовия филтър - смених, преди това беше един тъмен на цвят и мръсенВ радиатора ми изляха нещо и ми казаха, че вече не може да е от това.Антифриза проверявам периодично - не е намалял, май Днес гледах под моята стелка от мокет - мокро е но не знам мисля може и от дъжда да е В колата е ЖЕГА не се стои - точно парна баня От тук нататък - НАКЪДЕ ?Моля Ви ....помогнете на мен и моята Брава 1.6 автоматикSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар