Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Запотяват ми се джамовете

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

drago_1 написа:
    аз съм крайно не доволен от този спрей. Единственото което се получи е, че почнаха да ми замръзват стъклата отвътре иначе го купих от лукойл за десетина лева. Има ли някакъв по-ефективен спрей или са такива боклуци всичките.Благодаря!
    Сигурен ли си, че си купил SONAX??? Или са те прекарали с нещо друго защото миналата зима карах със същия спрей и нямаше никакви проблеми. Колата ти добре ли се вентилира? Имам предвид да не ти е запушен отвора(ите) от къде излиза въздуха от купето.
    FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
    ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC

Коментар

Колеги признавам си без бой че чак днеска намерих време да смеян въпросния поленов филтър на Бравото. Като извадих стария на него пишеше 03/98, а как изглеждаше... няма да кавам. Филтъра беше 12 лв в магазина на Стамболийски и сега за пръв път на тая кола (от 2 години е при мене) не и се запотиха прозорците. Мисля да сложа една тема в Evrgreen - да се сменя тоя филтър човек като си купи кола, а не да благославя- че фиатите били скапани и прочие (не аз ама мои познати). Друго което се оправи - моторчето на парното спря да стърже, тъкмо мислех да го пръскам с някакъв шпрей.
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
      Fiat Linea 1.3 Multijet'08
      Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
      http://forum.fiat-bg.org

Коментар

добре ще е някои да слойи снимки каде са тия филтри клапи за засмукжане за испускане на ваздух и про4ие10х

Коментар

Миналата зима пръсках стъклата със спрей SONAX, тази есен ги напръсках със същият спрей, но не помага много-много. Да не би да е "изветрил" или нещо подобно? В събота мисля да напръскам пак всички стъкла със същият стар миналогодишен спрей и се надявам да се оправи проблема с изпотяването.

Коментар

След като ги напръскаш хубаво ги подсушаваш с памучен парцал . Аз ги пръсках едно по едно стъклата .Напръскам примерно само предното и го подсушавам хубаво . После другите едно по едно .За сега вече втори месец има ефект а преди беше ужас.
            Фиат Панда 1.2 2006година
            Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Гледайте поленовия филтър дали е сух.Ако влиза от някаде вода и го овлажнява няма да се оттървете от изпотяването,освен ако карате без него.
              125s/1600ccm/100ps

Коментар

абе аз го смених тоя филтър ама промяна никва.....като в пещера съм....
                Fiat Brava 1.6 16V '98

Коментар

Беше тоя филтър чисто нов смених го въпреки това и пак е бахти и влагата.Няма оправия никаква

Коментар

Въпроса е само да е нов а да е СУХ. Да не влиза вода от някаде?
                    125s/1600ccm/100ps

Коментар

gdd55 написа:
                      Беше тоя филтър чисто нов смених го въпреки това и пак е бахти и влагата.Няма оправия никаква
                      Сложи го в това положение:Пусни на 2 да духа вентилатора:При мен в такова положение има ефект, без да съм сменял филтъра.
                      1997 Brava 1.6, 16V

Коментар

Crash73 написа:
                        gdd55 написа:
                        Сложи го в това положение:Пусни на 2 да духа вентилатора:При мен в такова положение има ефект, без да съм сменял филтъра.
                        Ти ме изкара бате бахти и малоумника естествено 4е сам го направил да духа само на джамеците и сам го пуснал на 4 6тото ина4е мога да се бласна някаде.

Коментар

gdd55 написа:
                          може да не вкарва външен въздухпровери и това
                          2015 Renault Megane Expression GT
                          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Много е просто и много е изписано по темата! За да не ви се запотяват джамовете:1. Задължително трябва да влиза възхух от вън! Разбира се много лесно, когато сте в задръстване - започва да вони на изгорели газове в купето.2. Не трябва в купето да влиза вода! 3. И... поленовият филтър! Трябва да е сравнително нов и сух! Проверява се с развиване на две болтчета - пак е писано по-горе за това.
                            Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

И ако и сега ти се поти стъклото то го махни и карай като кабриолет :D :D :D
                              Фиат Панда 1.2 2006година
                              Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
                                И ако и сега ти се поти стъклото то го махни и карай като кабриолет :D :D :D
                                Не... просто смени колата :P
                                Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Working...
                                X