drago_1 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Запотяват ми се джамовете
Collapse
X
-
FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
-
Колеги признавам си без бой че чак днеска намерих време да смеян въпросния поленов филтър на Бравото. Като извадих стария на него пишеше 03/98, а как изглеждаше... няма да кавам. Филтъра беше 12 лв в магазина на Стамболийски и сега за пръв път на тая кола (от 2 години е при мене) не и се запотиха прозорците. Мисля да сложа една тема в Evrgreen - да се сменя тоя филтър човек като си купи кола, а не да благославя- че фиатите били скапани и прочие (не аз ама мои познати). Друго което се оправи - моторчето на парното спря да стърже, тъкмо мислех да го пръскам с някакъв шпрей.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
gdd55
добре ще е някои да слойи снимки каде са тия филтри клапи за засмукжане за испускане на ваздух и про4ие10х
Коментар
-
Humppa
Миналата зима пръсках стъклата със спрей SONAX, тази есен ги напръсках със същият спрей, но не помага много-много. Да не би да е "изветрил" или нещо подобно? В събота мисля да напръскам пак всички стъкла със същият стар миналогодишен спрей и се надявам да се оправи проблема с изпотяването.
Коментар
-
gdd55
Коментар
-
gdd55
Crash73 написа:gdd55 написа:Беше тоя филтър чисто нов смених го въпреки това и пак е бахти и влагата.Няма оправия никаква
Коментар
-
Много е просто и много е изписано по темата! За да не ви се запотяват джамовете:1. Задължително трябва да влиза възхух от вън! Разбира се много лесно, когато сте в задръстване - започва да вони на изгорели газове в купето.2. Не трябва в купето да влиза вода! 3. И... поленовият филтър! Трябва да е сравнително нов и сух! Проверява се с развиване на две болтчета - пак е писано по-горе за това.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар