Karam punto 1.2 s 3vrati ima si i klimatik. Problema e che kato pusna ventilaciyata vsichkite mi jamove se zapotyavat i stawa kato v akvarium. Trybva da pusna klimatika i duhalkat ana max za da progledna. A Kato pusna parnoto puk mireshe na neshto gadno. Smenih filtura prez koito vliza vuzduha v kolata. Nqkoi da znae kude se krie problema mi? 1.Правила-2.Въпроси
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Запотяват ми се джамовете
Collapse
X
-
Re: Zapotyavat mi se jamovete
SIII написа:Karam punto 1.2 s 3vrati ima si i klimatik. Problema e che kato pusna ventilaciyata vsichkite mi jamove se zapotyavat i stawa kato v akvarium. Trybva da pusna klimatika i duhalkat ana max za da progledna. A Kato pusna parnoto puk mireshe na neshto gadno. Smenih filtura prez koito vliza vuzduha v kolata. Nqkoi da znae kude se krie problema mi?TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
-
Като за начало Добре дошъл във форума. Прочети правилата и пиши на кирилица.Към въпроса...щом не е от поленовия филтър, а казваш че мирише гадно като пуснеш парното, най-вероятно проблема е спукан радиатор на парното. Когато се запотят стъклата пипни мазни ли са или е само влага. Виш под стелките има ли влага по мокета.Както спомена stef използвай "Търсене" има писано по темата доста.
Коментар
-
http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=2682Отиваш най отгоре където пише Търсене и чукаш на него.Тогава ти се отваря прозорец и пишеш в него примерно запотяване на стъклата и чукаш по надоло на търсене. Тогава ще ти се покажат всички теми по тоя въпрос
Коментар
-
ама да ти обясня, че тоя чичка, не пропуска при всеки удобен момент да поплаче колко е недоволен от пунтото, ама явно не му стига това, та си е сложил и некъв хитър слоган в профила. аз ако съм толкова недоволен от нещо отдавна да съм си решил проблема - има хиляди начини... аре рест ин"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
коцев написа:Чарли сега доволен ли си ??? :D :D :D Смених голямото разочорование с ГОЛЯМАТА РАБОТА!Грешно си ме разбрал че се оплаквам.Просто казвам как стоят нещата при мен.Един казва че му гори 7-8л газ друг че пък 15-16л газ така че при всекиго е различно.ОМВ Мусагеница. И аз бях там, и аз заредих... И после "замръзнах" ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар