Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с биели на Регата 100s

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с биели на Регата 100s

Току що се регистрирах, фиат карам отскоро- една Регата и едно Пунто, но в момента търся биели за една друга Регата- на един роднина. Та той като си я взе, 100-200 км да я е карал, и се прецакало нещо. Това- преди около година става и досега не може да намери биели. Гледал е по каталози, по магазини за части,в сервизи ходил, даже и негов познат в чужбина търсил, но не се предлагали точно такива. Та затова се обърнах за помощ тук, много проблеми по Пунтото се решиха благодарение на вашия опит. Едва ли някой тук, който гледа темата ще продава точно биели, но ще ми е от полза и информация за някой от по-големите специализирани за Фиат магазини, или пък от коя друга марка са заменяеми. Доколкото знам имало разлика от биелите на моята Регата напр., тя е 70 и тези на 100s.

Двигателите на Регата и Ритмо са едни и същи, така че не се ограничавай само с Регата.
    FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
    Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Мерси много за бързия отговор, не очаквах. Точно този човек, за когото търся биели ме посъветва аз да търся карета от Ритмо за моята Регата, и затова предполагам че е проверил дали стават биелите от Ритмо. Благодаря още веднъж, ще проверя.

Коментар

На времето и аз караха Регата 70 и сменях лява полуоска от Ритмо. Разликата м/у двете е само в купетата иначе всичко си пасва по агрегат, скоростна кутия, окачване, парно и др. Само ако сменяш скоростна кутия за бензиновите и дизелите има разлика в предавателните числа и не пасват иначе на пръв поглед са еднакви. Много части стават и от Застава, Полски фиат 125,126, че даже и от Жигула, а бе доста универсална колица.
        FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
        Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Working...
        X