Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Парна баня за почистване на нагара в двигателя

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Парна баня за почистване на нагара в двигателя

след обстойно и подробно четене на тези теми:http://www.vwclub-bg.org/forum/viewt...0150както и наhttp://www.vwclub-bg.org/forum/viewt...r=asc&start=18Някой от форума правил ли го е?

Третия пример е най добър, защо ние да се мъчим да пръскаме Н2О като за това се грижат нашите бензажии. А иначе това на времето сме го правили като експеримен на Жигула да си пийва малко Н2О нямаше никакви проблеми с двигателя. Идеята беша че водата се разгражда на Н и О и т.н. ама то естествено ефекта клонеше към 0, но пък без фатални последствия, правили сме си и експеримет и с газ за гореме - беше доста по ефтина от бензина, стигнахме до доста голям процент в горивото само дето много миришеше и в един момент се оказа че сме прекалили с дозировката и не теглеше А бе с тези Жигулита не времето човек може да си прави какво ли не ама сега с тези електроники е ужас не смея да бърникам почти никъде.
    FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
    Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Аз лично съм голям индианец и не мога да правя такива работи. u_bo - ако го направиш на твоето Bravo постни снимки как става.От форд и голф форума нищо не разбрах - къде са тия вакумни маркучи?!?! Всъщност не искам и да знам, че ще прецакам нещо ...Това има ли нещо общо с темата за почистване на горивна камера дето се сипвало Редекс през отворите на свещите? Не е ли същото.
      Catalogue: 1A | PUNTO BZ. GAMMA '97 (1997-1999)
      MVS: 176.526.1(0) | SPORTING (1.2 16V) 3 PORTE
      Engine Stamp: 176B9.000
      Version Code: 176BV
      Version: V5 | SPORTING | 03.'98

Коментар

easylife написа:
        Аз лично съм голям индианец и не мога да правя такива работи. u_bo - ако го направиш на твоето Bravo постни снимки как става.От форд и голф форума нищо не разбрах - къде са тия вакумни маркучи?!?! Всъщност не искам и да знам, че ще прецакам нещо ...Това има ли нещо общо с темата за почистване на горивна камера дето се сипвало Редекс през отворите на свещите? Не е ли същото.
        де го чете? я сподели

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...ghlight=как така си я пропуснал!??!

Коментар

това е катоhttp://www.youtube.com/watch?v=89acf...=relatedима доста клипове с тоз seafom в youtube.той си е точно за почистване на горивната камера.а с редекса - просто използват добавката за инжектори по начина за използване на seafom или на водните пръски

Коментар

А бе незнам. Колегата дето с редекс свалил разхода много, но за кратко. След второто "до горе" пак се върнал на стария разход.Аз като съм на газ - въобще няма смисъл, май...

Коментар

На мен защо ми се струва, че вместо тази добавка, пречистена морска вода и дъра-бъра, може да се ползва един преперат за почистване на уши, който е пак от същото - пречистена морска вода и щом става и за деца, значи е добре направена! А и струваше към 6 лева май.
                Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.

Коментар

Tъкмо гледах сега едно черно брато с ква увереност слага тая вода и много лесно изглежда......Някой ако има кураж да го направи тва нещо с колата си,нека сподели.

Коментар

Working...
                  X